Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért ciki, ha valakinek...

Miért ciki, ha valakinek "sima" billentyűs telefonja van?

Figyelt kérdés

Annyira utálom azt, hogy bele van mindenki bolondulva ezekbe az érintőképernyős telefonokba. Hozzáteszem én is megfertőződtem. (Galaxy S)

Illetve nem is az a baj, hogy ez megy most, hanem az, hogy ha valakinek mondjuk egy N70-je van vagy hasonló, az már gáz és lefikázzák. Hallok ilyeneket is, hogy: "ki vesz már manapság nokiát, meg billentyűs telefont?"

Hát kérem szépen az vesz olyan telefont, akinek nincsen pénze több, mint 100ezres telefonra, vagy mint pl. a szüleim, akiket roh@dtul nem érdeklik ezek a csúcs szuper készülékek, és nem ér meg nekik annyit egy telefon, mert úgy gondolják van annak a pénznek jobb helye is, mint egy telefonban.

Másik példa: "fúú hát, ha nekem szétcsúsztathatós telefonom lenne elő se merném venni...." (ezt egy N80ra mondták)

Azért könyörgöm...:S:S

Pár emberel az ismeretségemben már össze is szólalkoztam ezen, pedig a korosztályom nem is a tinik közé tartozik, hanem a 20felettiek közé, mégis úgy fikázzák azokat, akiknek nincs ilyen telefonja, mint valami pisis gyerek.:S:S

2011. febr. 14. 12:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nahát nekem pont az a véleményem,mint a szüleidnek.Egyébként meg a többségnek is ez a véleménye. Valószínű ez a probléma korfüggő és az ország felének egyébként is megélhetési problémái vannak.
2011. febr. 14. 13:40
 12/17 anonim ***** válasza:
37%
Azért ciki, mert nem halad a korral. Egyszóval: Maradi!
2011. febr. 14. 15:03
 13/17 anonim válasza:
Én komolyan mondom még senkitől nem hallottam, hogy egy telefon "ciki". Max. annyit, hogy miért nem veszel érintőképernyőset a gombos helyett. Aki meg azt mondja buta ember, inkább adna kaját az éhezőknek nem villogtatná magát 100ezres telókkal :/
2011. febr. 14. 16:38
 14/17 A kérdező kommentje:

nem vagyok rossz társaságban. Ezt konkrétan 2 embertől hallottam, nem a barátaim csak ismerőseim, de nem is tárgyalok velük többet. Viszont nagyon sokat vonatozok, és ott is hallok hasonlókat. Hogy újgazdag gyerkőcök, akik anyuci, meg apuci pénzéből vettek egy Iphone-t, és hasonlókat, hogy mit nem mondanak egyes "retro" mobilokról.

Az agyam eldobom...:S:S

Volt olyan, hogy egy négyes ülésben ültem, és beült mellém 3 17-16év körüli lány. Ketten elővették a szuper mobiljukat, egy kis idő múlva a 3. lány is elővette az övét, egy régebbi típusú SE-t, mire az egyik csaj: "jól van tedd már el azt a sz@rt"

Hát hagy ne mondjam, hogy kinyílt a bicska a zsebemben:S

2011. febr. 14. 17:15
 15/17 anonim ***** válasza:
15.03 Igazad van a szegénységével senkinek nem szabad mások örömét elvenni.Tőlem cserélheti ahogy akarja.
2011. febr. 14. 17:22
 16/17 anonim ***** válasza:
Nekem egy Nokia 5310-esem, és egy iPod touchom van. Az iPodot utcán nagyon nem veszem elő, és többen mondtak már az 5310-esemre, hogy jó telefon. És ha valaki azt mondja, hogy szar a gombos, akkor ne foglalkozz vele. Lehet, hogy például az E52-es, vagy E5-ös, ami mind2 GOMBOS, hazavágja a samsungját. Mert én is szívesebben maszkalok egy minsegibb Nokiával, mint egy samsunggal, ami erintős ugyan, de hiába, ha alig érzékel, és se wifi, se 3G, se semmi…
2011. febr. 18. 13:00
 17/17 anonim válasza:

2015 van es volt xperia u,e ,s stb..

megu tam es nokia parti lettem,5110,3310,3410,6310i,e51 stb ilyeneket hasznalok 19f

2015. ápr. 23. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!