Miért ciki, ha valakinek "sima" billentyűs telefonja van?
Annyira utálom azt, hogy bele van mindenki bolondulva ezekbe az érintőképernyős telefonokba. Hozzáteszem én is megfertőződtem. (Galaxy S)
Illetve nem is az a baj, hogy ez megy most, hanem az, hogy ha valakinek mondjuk egy N70-je van vagy hasonló, az már gáz és lefikázzák. Hallok ilyeneket is, hogy: "ki vesz már manapság nokiát, meg billentyűs telefont?"
Hát kérem szépen az vesz olyan telefont, akinek nincsen pénze több, mint 100ezres telefonra, vagy mint pl. a szüleim, akiket roh@dtul nem érdeklik ezek a csúcs szuper készülékek, és nem ér meg nekik annyit egy telefon, mert úgy gondolják van annak a pénznek jobb helye is, mint egy telefonban.
Másik példa: "fúú hát, ha nekem szétcsúsztathatós telefonom lenne elő se merném venni...." (ezt egy N80ra mondták)
Azért könyörgöm...:S:S
Pár emberel az ismeretségemben már össze is szólalkoztam ezen, pedig a korosztályom nem is a tinik közé tartozik, hanem a 20felettiek közé, mégis úgy fikázzák azokat, akiknek nincs ilyen telefonja, mint valami pisis gyerek.:S:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!