Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért ciki, ha valakinek...

Miért ciki, ha valakinek "sima" billentyűs telefonja van?

Figyelt kérdés

Annyira utálom azt, hogy bele van mindenki bolondulva ezekbe az érintőképernyős telefonokba. Hozzáteszem én is megfertőződtem. (Galaxy S)

Illetve nem is az a baj, hogy ez megy most, hanem az, hogy ha valakinek mondjuk egy N70-je van vagy hasonló, az már gáz és lefikázzák. Hallok ilyeneket is, hogy: "ki vesz már manapság nokiát, meg billentyűs telefont?"

Hát kérem szépen az vesz olyan telefont, akinek nincsen pénze több, mint 100ezres telefonra, vagy mint pl. a szüleim, akiket roh@dtul nem érdeklik ezek a csúcs szuper készülékek, és nem ér meg nekik annyit egy telefon, mert úgy gondolják van annak a pénznek jobb helye is, mint egy telefonban.

Másik példa: "fúú hát, ha nekem szétcsúsztathatós telefonom lenne elő se merném venni...." (ezt egy N80ra mondták)

Azért könyörgöm...:S:S

Pár emberel az ismeretségemben már össze is szólalkoztam ezen, pedig a korosztályom nem is a tinik közé tartozik, hanem a 20felettiek közé, mégis úgy fikázzák azokat, akiknek nincs ilyen telefonja, mint valami pisis gyerek.:S:S

2011. febr. 14. 12:44
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
nem kéne azzal foglalkozni ki mit mond. nekem még tavaly is egy régi nokia 3020-as telóm volt. lesz*rtam nagy ívben ki mit mondd. bár mondjuk az én társasági körömben nem az a nagymenő akinek hiperszuper telója van, senki nem foglalkozik azzal hogy milyen telója van a másiknak..idén vettem új telót de csak azért mert a másik már ütött-kopott volt. a mostani telóm is tuti meglesz majd pár évig és nem fogok minden félévben újat venni csak azért mert az a menő. az ilyen beszólogatós embereket meg le kell határozottan szerelni. megmondod neki hogy ha nem tetszik neki a telefonod nyugodtan vehet neked egyet pár százezer forintért..
2011. febr. 14. 12:54
 2/17 anonim ***** válasza:
bocs elírtam, 6020-as telóm volt régen :D
2011. febr. 14. 12:54
 3/17 anonim válasza:
Hát nem tudom minden ember más mindenkinek más tetszik a legtöbb tizen-huszonéves pedig bele van buzulva a divatba és ehhez hozzátartoznak az érintős okostelók is. Nekem mindig is Nokiáim voltak most is egy N8-at használok és személy szerint sose vennék mindenféle koreai meg amcsi "divat mobilt"... anyám faszija Galaxy S-t használ és nagyon nem tetszik havonta szervízben van meg csomo szarság van vele pedig állítólag az a "legjobb" szóval kinek a pap kinek a papné...
2011. febr. 14. 12:59
 4/17 anonim válasza:
Nagyon rossz társaságban vagy!!!
2011. febr. 14. 13:01
 5/17 anonim ***** válasza:
Nekem egy k530asom van.(SE) Nemrég akartam hozzá egy boltban új aksit venni hozzá erre beszólt az eladó hogy örüljek hogy müködik még amikor 6évesen már nem kéne.De én vigyázok rá. S rá akart beszélni hogy vegyek uj készüléket...Hogy ilyen ezer éves gagyi telefonhoz ő már nem tart aksit.(Gagyi=3g-s,2kamerás,rádió,mp3,nagyon imádom gyönyörű készülék)
2011. febr. 14. 13:06
 6/17 anonim válasza:
egyáltalán nem számít milyen a telefonod fiatalság bolondság akik fikáznak azért mert neked nem az a tellód van ami nekik az mennyen arrébb meg ilyenek pl nekem most van egy nokia 5800 ám éridtős és érintősre akarom leváltani egy nokia N8-ra... de nem a divat miat hanem a tudása miat illetve sokkal több dolgot tudnék rajta használni amit mostnem. de jelenleg jó ez is amég a pénztárcám nem engedi meg hogy leváltsam sőt szerintem aki azt mondja hogy a sony meg egyebek jobbak elmehet valahova mivel a Nokiával nincs baj strapabíró meg minden lehet az érintős vagy akár mien :)
2011. febr. 14. 13:10
 7/17 anonim válasza:
Én még soha senkit nem néztem le azért, mert nem érintős telefonja van és még másoknál sem tapasztaltam ilyet. Akinél ez központi kérdés és ez alapján ítél meg valakit, az egy szánalmas és sekélyes lelkivilágú alak, nem kell vele foglalkozni. Nekem érintőképernyős telefonom van, de csak azért, mert ezt a mobilt hűségprogram keretében ingyen kaptam meg, egyébként nem választottam volna feltétlenül ilyet. A páromnak is hagyományos gombos telefont vettünk, mert ugyanolyan tudással negyed annyiba került, mint egy csili-vili érintős.
2011. febr. 14. 13:10
 8/17 anonim ***** válasza:
Ugye te, és akik között ez ciki, azok még BŐVEN 20 év alatt vagytok?
2011. febr. 14. 13:23
 9/17 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gáz, nekem van pénzem több100ezres telefonra (iphone-om van), de ha nem lenne, inkább mászkálnék egy régebbi, jó minőségű Nokiával, mint egy olcsó, gagyi Corby-val, vagy samsung s5230-cal... Szerintem ezek az igazán ratyi telefonok.
2011. febr. 14. 13:26
 10/17 anonim ***** válasza:
írta hogy 20 év feletti korosztály
2011. febr. 14. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!