Elcseréljem a Nokia X6omat egy E72re?
Nekem is nagyon bejön az X6 stílusa, megjelenése. De az nem tetszik benne hogy gyenge a procija, és sokszor belassul, lefagy.
Az X6 vásárlása előtt is E72őt szerettem volna venni, de nem volt egyik üzletben.
Mire szeretnéd a telefonodat használni?
Ez fontos. Én például tudom magamról, hogy a nagy képernyő fontos, ész tetszik az érintő képernyő szabadsága is.
Szeretem hogy több dolgot lehet rajta intézni. Szükség esetén filmezni lehet vele a buszon\vonaton. Szövegszerkeszteni (puskázni XD) meg minden más és persze, hogy nem foglalja el a teló felét a billentyűzet.
Haverom munkába egy ősi 1110-re esküszik és igazából a telefnáláson kívül minden mát leszar rajta magasról.
Az E72 szerintem egy elég szerencsétlen készülék. Se nem szép se nem kezes. Én nem váltanám le, de ha te úgy látod, az jobban kiszolgál...
tudni kell azt hogy az e72 és az x6 nem egykategoria
az x6 jó meg minden de nem tudom én 4 éve használok érintős mobilt és még mindig rühellem öket hogy állandóan ha megfogom olajos kézzel vagy koszos kézzel rögtön cwsiszálhatom hogy tiszta legyen de viszont az x6 meg szerintem nem egy jó telefon én elcserélném hisz azért az e72 nagyon jó smsre ,emailra, illetve igen kiterjedtek a szövegszerkesztési és üzleti funkció és elég strapabíró ami az x6 ról nem elmondható
Az E72 élőben gyönyörű, elegáns üzleti készülék. Akkor válaszd, ha sokat írsz és fontos a hosszú akkuüzemidő. A kijelzője nem túl nagy (2.36"), de ez a telefon nem arra való, hogy állandóan filmeket nézz rajta.
Az X6 fiatalosabb, nem túl exkluzív modell, erős multimédiás funkciókkal.
Szerintem is az a fő kérdés, hogy mire szeretnéd használni. Én biztos elcserélném, mert rühellem az érintőkijelzőt (pedig folyton próbálkozom mások telefonjain, dehát nem jön be:) ).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!