Melyiket érdemes megvenni?
Figyelt kérdés
Melyiket érdemes venni a Sony Ericsson G502 vagy Samsung S5320. Ha írtok írjátok már le a véleményt is,hogy miért vállasszam azt.Köszönöm!2011. febr. 13. 19:29
1/3 anonim válasza:
Az a baj, hogy két teljesen más típusú telót írtál, nekem az egyikről van véleményem mert azt ismerem a samsung S5320. Ez egy divat telefon de nem hiába. Nagyon jó, egyszerű kezelni és érintőképernyős úgymond egy teljesen "testhezálló" telefon! A sonyt sajnos nem ismerem te külsőleg szép ill. tesómnak hasonló van (neki az a james bondos) és az egy nagyon jó teló. Ha választani kellene én a samsungot ajánlanám:) remélem tudtam segíteni
2/3 A kérdező kommentje:
Samsung S5320 nem éríntőképernyős.Amíről te beszéltél az S5230
2011. febr. 13. 19:36
3/3 anonim válasza:
Nem vagyok divat*uzi, és nekem sincs érintős telóm, de szerintem 2011-ben hülyeség gombos telefont venni.
Ez tényleg egy olyan találmány, aminek van értelme.
De ha mindenképp gombos telót akarsz, akkor Sony Ericsson.
Abban azért jobb, mint a Samsung
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!