Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » S5230 hiba? (bővebben lennt)

S5230 hiba? (bővebben lennt)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Frissítettem az S5230-on a filmware-t (S5230 MXEIL2 Windows Crystal 1.6 (ZERO) by u2ro) körülbelül 2 hónapja, és most most jött elő ez a hiba, hogy ha le akarom zárni vagy éppen a hangerőt növelni/csökkenteni, a kamerát megnyitni, visszalépni valahova, nem csinál semmit. Eddig ilyen hibám nem volt vele. Mi lehet a baja????

2011. febr. 13. 15:38
 1/8 anonim válasza:
Az a baja, hogy Samsung...;)
2011. febr. 13. 15:52
 2/8 anonim ***** válasza:

nem az a baja, hogy samsung, hanem az, hogy s5230!:S

nem a legjobb készülékek, már nem is nagyon forgalmazzák.

Nem kell ítélkezni, hogy Samsung. Meg lehet kérdezni a szervizeseket, hogy pl. Samsung Galaxy S-ből mennyi is van szervizen. kb semennyi, mert kiváló készülék.

2011. febr. 13. 15:56
 3/8 A kérdező kommentje:
tehát akkor kuka?:S
2011. febr. 13. 16:10
 4/8 anonim ***** válasza:

második vagyok! dehogy is, ha már megvan ki ne dob.

Nem tudom milyen garancia van rá, de vidd be egy szervizbe, csináltasd meg, persze, csak, ha érdemes megcsináltatni. Aztán, ha megcsinálták, én eladnám a helyedben. Az Lg telefonok után erről a készülékről hallom a legtöbb rosszat sajnos:S:S

2011. febr. 13. 16:14
 5/8 A kérdező kommentje:
okész, köszi!:)
2011. febr. 13. 16:17
 6/8 A kérdező kommentje:

mivel ugye frissítettem a firmware-t, ezért ugrott a gari:S

nem tudjátok hol tudnám megcsináltatni??

2011. febr. 13. 17:16
 7/8 anonim ***** válasza:
akkor ne telefontársasághoz vidd be, hanem egy telefonos boltba, ahol bizományba is beadnak telefonokat.
2011. febr. 13. 17:21
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2011. febr. 14. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!