Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony Ericsson XPERIA X10 vs...

Sony Ericsson XPERIA X10 vs Samsung i9000 Galaxy S?

Figyelt kérdés
2011. febr. 12. 22:24
 1/6 anonim ***** válasza:
Galaxy S. Superamoled kijelző, 2.2-es android hivatalosan és még lesz is rá frissítés. Meg ha.jobban beleásod magad a dolgokba akkor több dolgot is tudsz vele csinálni.
2011. febr. 12. 22:51
 2/6 anonim ***** válasza:

Ezek közül egyértelműen Galaxy S.

Meg kb minden telefon közül Galaxy S, max 1-2 HTC tudja "legyőzni"

2011. febr. 12. 22:56
 3/6 anonim ***** válasza:
Galaxy S!
2011. febr. 13. 16:38
 4/6 anonim ***** válasza:

Én is ezek közül vacilálok!:)

De talán ink a Galaxy S felé húz a szívem!

Viszont mivel mki lehurrog, ha új kérdést indítanék ezért itt felteszem, hátha valaki válaszol ezzel kapcs valamire is!?!:)

Ennél magyar nyelvű az android? (Galaxy S)

Vagyis a menü gondolom magyar...de az ilyen programok amik alapba rajta vannak azok magyarok? Vagy lehet hülye a kérdés! Csak első komolyabb telóm lenne..és azért jó lenne ilyeneket tudni, hogy ne az legyen, hogy kezembe fogom és majd csak lesek, mint hal a szatyorba..Angol tudás minimálisan van, de azért még is csak kényelmesebb magyarul!

Összegezve tehát, hogy az android op.rendszer magyar?:)

Előre is köszi, ha vki válaszol!

2011. ápr. 19. 12:25
 5/6 anonim ***** válasza:

Még annyit, hogy a kérdező végülis melyik telefonnál álapodott meg?:)

Meg ha megvan írnál róla pár sort?:)

2011. ápr. 19. 12:26
 6/6 A kérdező kommentje:
Hát végül Samsung mellett döntöttem, de nem bántam meg!!! nagyon okos szép és jó telefon. És amit észrevettem sokan meg is bámulják, ami valjuk be nem rossz érzés:)) Na vissza a telefonomhoz, hát szerintem nagyon sok program van rá vagy játékok amik nagyon szépen mennek rajta. Szép képeket csinál igaz nem fényképező, de ha telefonba nézed meg akkor szépek a színek meg minden!:)) na 10 pontbol 10000 pont:))
2011. ápr. 19. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!