Van valakinek Családbarát kedvezménye a t-mobilenál? Lenne 1 kérdésem!
Összesen 200at.
Te is 100at ő is 100at.
Na akkor most 2 különböző válasz :D
De ez az összesen 100 óra, kicsit fura. Mármint.. Lennénk mondjuk 5-en, akkor mindenki csak 20 órát beszélhetne?
Elég a 100 is, csak azért jó lenne tudni, hogy most mennyi az annyi.. :)
Első vagyok.
Én tavaly januárban kötöttem családbarátot, akkor még 100-100 volt. Nem tudtam, hogy ez azóta változott. :S
Mert hát mindenki kifizetné, mind az 5 fő azt az 1000 Ft-ot, akkor ő miért csak 20 órát kapna, mikor hogyha 2-ten lennének a csomagba, akkor 50 órát kapna ugyanannyi pénzért?:O
Szóval értitek, miért kérdezem?:)
Persze! :)
Na de én ugyanerre kérdeztem rá amikor kötöttem, és a csaj azt mondta, hogy 100 100 van benne. MEg utána kérdezett, hogy ez nem elég? :D
Első voltam
Én is úgy emlékszem, hogy ezt mondta, csak nem vagyok benne biztos, ezért is kérdeztem meg itt.. :)
De várom még a válaszokat. :)
furcsa lehet, de ha felhívod az ingyenes ügyfélszolgálatot, akkor 100% igaz választ kapsz!
ügyfélszolgálat száma: 1430
"A havi díj ellenében ügyfeleink a csoportba bevont hívószámokról hívószámonként maximum 100 óra erejéig éjjel-nappal 0 Ft-os percdíjjal hívhatják egymást. "
forrás: [link]
mert google a barátom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!