Van valakinek a t-mobil-nál "családbarát kedvezménye"?
Figyelt kérdés
Ha a férjemmel vásárolunk egy-egy t-mobilos feltöltőkártyás készüléket, tehát összes kettő lesz a családban, azzal már igénybe lehet venni a kedvezményt?
Bocs, hogy itt kérdezem, de a honlapon nekem nagyon zavarosak a feltételek.
2010. okt. 31. 22:17
1/6 anonim válasza:
Nem,kell hogy legyen egy előfizetéses is.
2/6 anonim válasza:
Pontosan, így igaz.
Egyetértek az előttem lévő hozzászólóval! :)
3/6 A kérdező kommentje:
ha mondjuk én előfizetéseset veszek, a párom kártyásat.
A 950 ft havidíjat azt csak az egyik telefonról vonják le? Illetve az levonható a havidíjból?
2010. okt. 31. 22:43
4/6 anonim válasza:
Mindkettőről levonják, a havidíjból nem, azt csak lebeszélheted, kedvezményre tudomásom szerint nem fordítható.
5/6 anonim válasza:
A kedvezménybe összesen akár 5 hívószám is bevonható oly módon, hogy a csoportba egyidejűleg legalább 2 hívószámot be kell vonni, és a bevont hívószámok közül egynek minden esetben egy T-Mobile havidíjas előfizetésnek kell lennie. A havi díj ellenében ügyfeleink a csoportba bevont hívószámokról hívószámonként maximum 100 óra erejéig éjjel-nappal 0 Ft-os percdíjjal hívhatják egymást. Domino kártyás és Mix díjcsomagra előfizető ügyfeleink esetén az egy alkalommal kezdeményezett hívások időtartama 120 percnél nem lehet több, ennek leteltével a hívások bontásra kerülnek. A csoportba bevont hívószámok esetén igénybe vehető maximum havi 100 óra kedvezményes beszélgetés videotelefonálásra nem vonatkozik. A fel nem használt kedvezményes percek a következő hónapra nem vihetők át. Havi / időszaki díj 950 Ft / hívószám
6/6 A kérdező kommentje:
igen, ezt olvastam. csak este 10 fele nem egészen világos... kösz még 1x mindenkinek. már kibogoztam, hogy nem éri meg....
2010. okt. 31. 23:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!