Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy S VS. Iphone...

Samsung Galaxy S VS. Iphone 4? Melyik? Miért?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szeretnék venni telefont csak nem tudok dönteni Samsung Galaxy S és Iphone 4 közül. Mindkettő tetszik. Samsungon a kipakolható widgetek és a super amoled kijelző meg a nagyobb kijelző és szerintem szebb megjelenítés míg az Iphonen Facetime hívás, csomó app és a minősége ami jó. Szerintetek melyiket vegyem? Árban körülbelül már ugyan ott van a kettő.

2011. febr. 12. 16:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Ez a kérdés volt már, ki lett fejtve 40 akárhány válaszoló által a dolog.

Az iphone ips panelje semmivel nem rosszabb mint az amoled, egyedül a feketék nem olyan szépek, ellenben túlszaturált az amoled és a fehér élek közelről recések a piros pixelekkel. Ez ízlés kérdése.

facetime semmire nemjó, csak iphone4-et hívhatsz vele és csak ha wifin van mindkét eszköz. Itthon kb 0 az esélye hogy használod.

Az appokkal nem vitázok, sokkal jobb az Appstore egyelőre mint a market.

Ennek ellenére én Galaxy S-t vettem, most Darky 9.0.2 Rommal nagyon durván hasít (egy romfrissítést meg kell játszani mindenképp)

2011. febr. 12. 16:51
 2/11 anonim ***** válasza:
iPhone jobb!!!
2011. febr. 12. 16:57
 3/11 anonim ***** válasza:
Én iPhone-t a zártsága miatt nem vennék, ha mégis minimum a jailbreak, hogy használható legyen. Az pedig csak idő kérdése, hogy Androidra több használható app legyen, mint iPhone-ra.
2011. febr. 12. 17:09
 4/11 anonim ***** válasza:

Én egy iPhone 4 user vagyok.

A Facetime sokra tényleg nem jó ha nincs i4-es ismerősöd, de én pl bátyámmal szoktam használni mert neki is az van, és sok hasznát vettem már.

Az appok minősége abszolut győztes az iPhone-nál. A super amoled kijelző sokat nem számít, a feketéje szebb az androidnak, de szerintem nem ez alapján kell dönteni. Iphone-on is pl bármilyen zoom nélkül tudsz netezni, annyira szépek a betűk, hogy simán el lehet olvasni.

A ngyobb kijelző ízlés kérdése, szerintem 4 inch már túl nagy egy telefonnak.

Az iphone pedig sokkal minőségibb, egyszerűen kezedbe fogsz egy galaxy s-t és nincs meg benne az a minőség érzés

Az android os meg hát... Nem akarom fikázni, de akkor már inkább windows mobile, az legalább nem egy iOS koppintás :)

Hogy tárgyilagos legyek. Ha mindenképp eközül a kettő közül akarsz választani, akkor iPhone 4. Ha nem sürgős az új telefon, akkor várj még pár hónapot és vagy iPhone 5 vagy hátha kijön a piacra valami androidos durvaság :)

2011. febr. 12. 17:22
 5/11 anonim ***** válasza:
Galaxy S, de várd meg inkább a Galaxy S2-öt!!!!
2011. febr. 12. 18:31
 6/11 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszadónak! Galaxy S 2-őre kíváncsi vagyok én is holnap fog megjelenni ha jól emlékszem!:)
2011. febr. 12. 19:19
 7/11 anonim ***** válasza:
Bizony! :)
2011. febr. 12. 19:35
 8/11 anonim ***** válasza:

OFF: Megjelenni?!Azt hittem még be se jelentették:d Jól le vagyok maradva:D

ON: Ha a Galaxy S ilyen jó lett, és lesz S2 akkor várd meg szerintem is:D

2011. febr. 13. 07:44
 9/11 A kérdező kommentje:
Tegnap bemutatták a galaxy S 2-őt... Érdekes. Iphone 4 koppintás a külseje szerintem és ekkora méretben már igazából már Tabletmobil :D De durva az egész telefon. Meg az ára is szerintem 200 fölött lesz sajnos, de ezt még nem tudni.
2011. febr. 14. 11:48
 10/11 anonim ***** válasza:
2011. febr. 14. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!