Ha alacsonyabb árkategóriában keresek érintős, jó fényképezős, vakus mobilt, mit ajánlanátok?
Szerintem a KU990 kifejezetten jó képet csinál, csak a telefon többi részét passzolnám :D
Annál jobb fényképezőjű telefont tuti nem találsz ilyen árban. Vegyél egy fényképezőt, 20 körül már nagyon jó kompakt gépek vannak, 5× zoommal (pl Fuji AX200).
Mobil soha nem lesz alkalmas normális képeket készítésére.
Rádió/mp3/internet-re jó de fényképezni egyik sem. Még a Nokia N8 is sz*r kamera ügyileg.
egyébként e szerint esélyes,hogy én Ku990em a hibás :S sokan panaszkodtak rá.BVan akinek teljesen jó képet csinál,van akinek emg absz nem. Én az utóbbi vagyok:(
sötétben még vakuval is olyan a képe,mintha egy előhívó kamrában csináltam volna..zajos,sötét,mosott,életlen:(
Köszönöm a tippet a fényképezőre,pont azt is készültem venni!
Azért fontos az is hogy a telefon is tudjon "türhető minőségű" képet csinálni:)
Először is, nem értem miért javasoltok fényképezőt, mikor a kérdező tökéletesen érthetően telefont szeretne venni...
Másodszor nem nagyon lehet kapni olyan telefonokat, annak megfelelően amit leírtál.
Harmadszor, ha jó a T-mobile, akkor a Pulse Mini alkalmas rá, csak segédfénye van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!