Hogy tudom összekötni a telefont a számítogéppel ha nincs hozzá instalációs CD?
Nekem is x8-am van és amikor rádugod a gépre és a telefonon 3 lehetőséget kínál.(Ha le van zárva a telefon ezt nem irja ki de ha a képernyő tetején talűlható ugymond tálcát lehuzod és ott rákattintasz az USB csatlakoztatva-ra akkor irja ki)A következőket kínálja: Telefon csatlakoztatása, A PC Companion telepítése, Telefon töltése. Ezek közül ha a telefon csatlakoztatása pontot választod akkor csak simán felcsatlakozik a gépre. Ha ezt választod menj a sajátgépbe ott keresd ki a telefont és katt rá. Már rá is tudod másolni. Csak húzd át a kívánt fájlokat a kívánt mappába.(Érdemes a memóriakártyán új mappát létrehozni például legyen ez most új mappa. Ebbe tedd bele amit akarsz. Ezután töltsd le az androidmarketről az apk installer nevű progit, ha nem tudsz rajta netezni a neten keress. Mert ha nem töltesz le rá semmit nem fogod tudni megtalálni és telepíteni. Ha letöltötted rá mongyuk az apk installer-t akkor menj bele ott keresd meg az "új mappa" nevű mappát és menj bele, ott ki jelzi a játékot és rákattintassz és már fenn is van. A második lehetőség az hogy telepíted rá a PC Companion alkalmazást. Ezt most nem írnám le hogy abba mi hogy van, az egyértelmű. A harmadik pont pedig a töltés. Itt egyértelműen csak a telefont tölti.
Egyébként nekem amikor először rádugtam a gépre alapból feltette rá.(persze megkérdezte)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!