Huawei u8500-at milyen programmal lehet szinkronizálni a számítógéppel? Névjegyzék fájlok stb.
MyPhone explorer. Működik bármilyen androidos telefon esetében. Megy wifivel is. Felteszed a gépedre is meg a telefonodra is. Mindent tud fájlok feltöltése lementése, alkalmazások telepítés és lementése, névjegyzék, sms lementése meg ilyenek.
Amúgy a névjegyzéket a gmail fiókkal is szinkronizálja.
Nem muszáj szerintem programmal szinkronizálni,szerintem be lehet állítani valahol a telefonon, hogy az adatátviteli mód milyen legyen : vmilyen program, vagy Háttértár. DE EZ NEM BIZTOS!
Bocsi hogy itt kérdezem, de milyen telefon? Tényleg annyira siralmasan fut rajta az Angry Birds, hogy élvezhetetlen?
Elnézést az offért, de reagálnék az utolsó hozzászólásra. Szerintem egész jó kis telefon, bemásolom egy fórumon megosztott tapasztalataimat:
Egy hete nyúzom ezt a telefont és nagyon meg vagyok vele elégedve! Nem egy Iphone, de ebben az árkategóriában messze a legjobb.
Ami külön tetszik benne, az a hang minősége. Telefonálásnál, zenehallgatásnál, (sőt, még kihangosítva is) tökéletesen tiszta.
A készülék alsó részén lévő gombsor nagyon jól el lett találva. (híváskezelő, trackpad (főleg netezésnél)
A WiFihez gyorsan kapcsolódik, szépen olvassa az eBookokot, jól működik benne a GPS is. (bár elsőnek sok idő kell ahhoz, hogy jelet fogjon, de a második kapcsolódásnál már gyors)
Játszani nem igazán szoktam rajta, de kipróbáltam a jól ismert Angry Birds játékot. Első futtatásra siralmas volt, viszont másodjára már kikapcsoltam a wifit,így nem jelentek meg az idegesítő reklámok a játék során plusz a játékmenet is élvezhetően felgyorsult.
Persze nem rúg labdába pl. egy Samsung Galaxy S mellett, de nem is egy kategória a kettő.
Viszont az Xperia x8, Samsung galaxy mini valamint a mini pro méltó ellenfele.
2011.05.13 14:29 vagyok
valaki rakna fel egy videót youtube-ra + ide egy linket hozzá angry birdsről? mert a mobilarénás teszten látszik hogy sok alkalmazást futtatott a szerkesztő, és a net is be volt neki kapcsolva.
Én tudok felrakni, de csak csütörtök-péntek körül.
Majd belinkelem ide :)
Itt van ígért link :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!