Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia N8 vagy Samsung Galaxy S?

Nokia N8 vagy Samsung Galaxy S?

Figyelt kérdés
a nagy kérdés. csak 1 viheti a pálmát.
2011. febr. 8. 20:46
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
38%

Olyan szánalmasak itt egyesek hogy beszélnek össze vissza itt mindent és utána sem olvasnak.."jövőtől az egész symbian fejlesztése leáll", 2015-ben igen, de ki a tököm vesz 5 évre okostelefont?? A WP7 úgy szar ahogy van kevés beállítási lehetőséggel, de ez az én vményem, csili-vili, de sokkal kevesebbet tud..Mi az hogy lassú? Mer nincs telerakva animációval mióta lassú, használtál ilyet? Buta ne mondd már nekem hogy buta, tud akármelyik android USB-t kezelni? Vagy ha nem is fontos mondj egy olyan progit ami olyan k**va fontos lenne és nincs meg symbianra! Mer nincs benne csili-vili már elavult is? vagy mi van? mer nem úszik be az app akkor már szar? Te most azért veszel telot hogy legyen animáció benne, bocsi én használni veszem amúgy meg SPB shellig nem jut el az agyad?

Vagy melyik androidban van FM-transzmitter?

A csúcs android telokba is most rakosgatják bele a HDMI-t tehát ne mondd hogy nem kell, mert nagyon hasznos funkció.

Kamera az nagyon ott van és meg merem kockáztatni hogy még 2 évig nem lesz ellenfele..

A nokia 150 milla symbiant szeretne még eladni és nem hülyék hogy abbahagyják csak így a fejlesztéseket amikbe annyi pénzt, időt öltek, valamint ezt mondták is hogy nem hagyják abba tehát rohadtul nincs igazad..

2011. márc. 2. 16:48
 22/29 anonim ***** válasza:
54%

Most te tényleg azt hiszed, hogy én leállok veled vitatkozni, vagy hogy kicsit is érdekel amit mondasz? Menj próbálj ki egy Desire HD-t vagy egy iPhone4-et és utána gyere és fanold a Symbiant. Miután kipróbáltad és komolyabban használtad, te is köpni fogsz a Nokia egész rendszerére!

[link]

Ott van, hogy jövő év vége, talán 2013 eleje. Ez elég messze van a 2015-től!

2011. márc. 2. 17:22
 23/29 anonim ***** válasza:

"Az új vezető kijelentette azt is, hogy a rendszer fejlesztését nem hagyják abba. Jelenleg közel egymilliárd (!) symbianos készülék van forgalomban, melyek egy részét biztos, hogy már nem használja senki, de ez akkor is egy olyan szám, amit nem lehet figyelmen kívül hagyni"

[link]

Igaz, fölösleges is vitatkozni, kipróbáltam az i4-et de semmi különleges nem volt benne ami megfogott, androidba sem, desire hd-t nem veszek, mert nem akarok szinte már tablet méretű telókkal járkálni, de főleg azért a symbian mert ugyanazt nyújtja mint a többi funkcionalitásában csak többet, a csicsa meg nem érdekel nagyon..

2013 meg szerintem teljesen jó, még ha úgyis van, mert 2 év múlva így is úgyis lecserélem a telefont, ha i4 ha valami más..

Én is ajánlok neked egy olyan N8-at amit nem boltban nézel meg ami tiszta csupasz, bár igaz androidot is így kéne megnézni, van is ismerősöm, de engem nem győzött meg..

2011. márc. 2. 19:19
 24/29 anonim ***** válasza:
Hű! Bezzeg, ha az N8-ból hiányozna a HDMI, meg az USB OTG, akkor igen gáz lenne, mi? Telefont használjuk telefonálásra… akkor mi a sz.rnak kell okostelefon?!
2011. márc. 3. 23:26
 25/29 anonim ***** válasza:
Hát ha még az sem volna az N8-ban, akkor meg sem jelent volna, mert ez az egyetlen dolog, amit újdonságként felmutattak. Jah és tényleg...most, hogy mondod okostelefont ezért veszünk, és nem az oprendszerért...ne röhögtessetek!
2011. márc. 4. 13:14
 26/29 anonim ***** válasza:

Most komolyan, de tényleg már kíváncsi vagyok, légyszi írd le hogy miben tud többet funkcionalitásában egy android mint egy symbian, vagy miben lehet többet kihozni belőle?

Ezek az érvek mellett még ott van a kamera, vagy a hosszú üzemidő..

2011. márc. 4. 14:55
 27/29 anonim ***** válasza:

Nem állok le vitatkozni, mert kinőttem belőle, főleg nem pazarlom az időm olyasmire, ami teljesen hidegen hagy (Symbian). Egyetlen példát mondok. Nézd meg a zene lejátszót a Symbianban és nézd meg az Androidban. A Symbianban pont olyan, mint a 6 éves Nokia telefonomban, mig az Androidban például olyan nézetet is vehetsz, hogy pörgeted a CD-nek ábrázolt zeneszámokat. Éppen egy jó példa, hogy melyik elavult és melyik interaktiv, modern design. Ez egy egyszerű példa, vehetnén a böngészőket, telefonkönyvet,...mindent sorra és máris fény derül arra, hogy mennyire elavult a telefon. De van akinek a felhasználási élmény nem számit (igénytelen). Alkalmazásokat nem fogok sorolni, mert rengeteget lehetne felhozni, de annyi elmondható, hogy azok is sokkal elevenebbek, naprakészebbek, mint a Symbianra valók. Továbbá jó üzemidő? 1200 mAh-el?? Ugye csak viccelsz??? A no screen touch 3.dik telefonomban nagyobb akkumlátor van. És egyúttal azt is magyarázd meg, hogy az istenitett N8, amely mindent tud, amit egy Android-os készülék, továbbá HDMI, USB OTG-s, nembeszélve a jó kameráról és a bazi jó üzemidőről, fémházról...miért kapott a Mobilarena tesztjében csak Tetszett pleccsnit, miközben a műanyag szarnak beállitott Galaxy S Ajánlott?? Számomra ez érthetetlen, pedig ők azok, akik semleges nézőpontból, aprólékos, komoly teszteket csinálnak és nem csak nyálat vernek, esetleg okoskodnak.

[link]

[link]

2011. márc. 4. 15:07
 28/29 anonim ***** válasza:

A zenelejátszó pont olyan amilyet leírtál, tehát cover flow nézetű alapból és nem csak fekvő hanem álló módban is..tehát ne mondd nekem hogy pont olyan mer rohadt sokat változott és mondjuk sokkal több funkciója van mint mondjuk iphone-ban, androidot nem láttam..

http://www.youtube.com/watch?v=jLMWbNwaNRg itt egy link is ;)

De figyelj te zenehallgatás közben a lejátszót nézed, de most komolyan, te nem zenét hallgatsz hanem a zenelejátszót pörgeted, igazad van ez sokkal jobb..

A böngészőre annyit tudok mondani hogy opera a gyári ahogy mondod egy fostalicska, ezért használ mindenki kb. operát mer az sokkal jobb gyors és felhasználóbarát..

Telefonkönyvet én az SPB-shellen nézem, nem elavult szerintem egyáltalán, nekem kifejezetten tetszik, de nem használom sokat, mert a nokia bubbles alkalmazással kb. egy gombnyomással elérem a legfontosabb 3 embert..és ezt úgy hogy lezárt állapotban egy gombnyomás, majd megfogoma buborékot és ráhúzom az emberre..

Alkalmazásoknál igaz jobban meg vannak csinálva a dolgok de nekem nem az a fontos hogy ugráljon ide oda meg eltűnjön, a játékok meg pont ugyanolyan minőségűek, de kevesebb van de én személy szerinte elvagyok 50 játékkal..

IGEN, 1200 mAh-val elmegy 2 napot simán netezek e-mail, játszom stb.. Mer a symbian alá nem kell 1 ghz proci és nagyon energiatakarékos, sőt olyat mondok amitől el fogsz hasalni a kövi frissítésben 25%al növelik az üzemidőt ez a PR 2.0 szoftver és tetszett plecsnit kapott igen, odaírták a végére, hogy "Mindezektől függetlenül az N8-ra gond nélkül megajánlom a Tetszett plecsnit, ami eddigi nokiásoknak, Symbian felhasználóknak ajánlottként értelmezhető." tehát akiért a rendszerhez, vagy teszik neki mint én, az nyugodtan értelmezheti ajánlottnak.

Kíváncsian várom a válaszodat erre :)

2011. márc. 4. 15:38
 29/29 anonim ***** válasza:

egész symbian egy fostalicska.

kipróbáltam egy n8-at de nem győzött meg,hogy lecseréljem a galaxy s-em

Android sokkall jobb

2011. júl. 7. 20:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!