Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia N8 vagy Samsung Galaxy S?

Nokia N8 vagy Samsung Galaxy S?

Figyelt kérdés
a nagy kérdés. csak 1 viheti a pálmát.
2011. febr. 8. 20:46
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Nokia ha így folytatja szép lassan lehúzhassa a rolót. Nokia amíg nem vált oprendszert addig csak középkategóriás telefonokat tud gyártani maximum :) A kérdésedre pedig a válasz: természetes hogy a Samsung Galaxy S (bár a villanót nagyon hiányolom a kamera mellől)
2011. febr. 9. 18:56
 12/29 A kérdező kommentje:
köszi az eddigi válaszokat!
2011. febr. 9. 22:05
 13/29 anonim ***** válasza:

18:56

Pedig nem valószínű, hogy lesz oprendszer váltás.

2011-ben viszont nagyon rámennek a symbian-ra, remélem összehoznak valami jót, még ha Anroid-nál nem is jobbat, de legalább ne legyen olyan akadozó/fagyogató fos.

2011. febr. 9. 22:28
 14/29 anonim ***** válasza:
92%
N8. Sajnos az op.-rendszer nem a legjobb, de az androidtol se kell hasra esni. A galaxy s műanyag elől, hátul. Kivétel a kijelző. Szerintem ez nagyon gáz egy gyártó csúcstelefonjától. Kamera vaku nélkül, míg az N8 12 mp, xenon vaku. Telefon nem fényképezőgép, de egy DSLR nem lesz mindig a zsebedeben. Kompakt sem. Szolgáltatásokkal eléggé megpakolták az N8-at. Pendrive fogadása, HDMI out (Dolby 5.1-gyel)…stb.
2011. febr. 10. 21:09
 15/29 anonim ***** válasza:

Hát pedig Android nagyon jól sikerült, én hasra estem tőle.

Magával az oprendszerrel nem lenne akkora gáz, csak folyton fagyogat, akadozik, stb.

Amúgy Galaxy S sem kéne nekem, de ez a 2 közül egyértelműen az.

2011. febr. 10. 21:23
 16/29 anonim ***** válasza:
A kis szürkeállománnyal miért nem képes a legtöbb Nokia fan felgfogni, hogy nem ezért műanyag a Galaxy S, mert elfogyott a fém a gyárból!? Hanem a súlya miatt, a testvérem is éppen ezért vett Galaxy S-et, mert szerinte sokkal jobb egy könnyű telefonnal futkosni, ami tud is valamit, mind egy vasat hordozni, ami még lassú, elavult és buta is! Ha kell egy kemény vas a Samsungtól, akkor kell venni OMNIA7-et vagy Wave-t, de ne keltsünk olyan látszatott, hogy a Samsung csak egy műanyagot tud kihozni magából. Kamera nem telefonba való, de ha te az 5 megapixeles képeket a szűk agyad nyomta szemeddel megkülönbözteted a 12 megapixelestől, akkor elismerem, hogy neked idegorvosnál a helyed, mert az elfogultság átcsaphat tévképzetekbe! A vaku-t én sem értem, de inkább ez hiányozzon egy telefonról, mint egy normális oprendszer. Ja és attól okostelefon valami, hogy az internet adta lehetőségeket kijátszva tesszük-vesszük a programokat és mindenzt tűrhető minőségben! Ilyen téren a Symbian nem is okostelefonon futó rendszer, csak a Nokia annak állitja be, hogy magáénak tudja az okostelefonpiac egy nagy részét. Pedig a Symbianos 5800-ák vagy 5230-ak hol vannak a Galaxy S-ekhez, Desire-khöz, vagy iPhone-okhoz képest? Az N8 is nem más, mint egy elavult, több éve kidobott oprendszerrel felszerelt fémforgács, amivel széditik a népet, az a HDMi csatlakozó, meg USB bemenet...ez telefon ember, használjuk is arra! A Galaxy S-en is az AllShare ezt mind megoldja, kábelek tömvelege nélkül! Nem beszélve a ThinkFree-ről és számos olyan alkalmazásról, amik nincsenek Symbianra.... de legalább van USB csatlakozó, hisz ezért is veszünk okosnak hitt telefont! Szánalom. :P:P
2011. febr. 11. 14:16
 17/29 anonim ***** válasza:

Előző:

szerintem is fos teló az N8, de:

- igaz, hogy nem a megapixel számít, de az N8-ba a lencse meg minden szar ami fontos jobb, és szebb képet (pontosabban a legszebb képet) csinálja a jelenlegi telefonok közül

- az N8 ~130g-ja sem valami sok, én simán elbírom, pedig nem szoktam napokat gyúrni, de valamiért ez a 0,13 kiló nem okoz gondot.

Tehát a fém ház tényleg jobb lenne, ennek ellenére azért a műanyag sem rossz, mivel legalább nem fagy le meg ilyenek (meg ugye nem sima műanyag, hanem üvegszálas)

2011. febr. 11. 18:13
 18/29 FAKESZmester ***** válasza:

hát én ugyhallottam több helyről is hogy a samsungok nagyon hamar szarrá mennek

a nokia nemfog vedd azt!

2011. febr. 28. 21:52
 19/29 anonim ***** válasza:
FAKESZ. Nem a Samsungokkal van teli a szeviz különböző képernyő, WiFi, akkumulátor, software, ... hibákkal, hanem a felistenitett Nokiák. És ezt biztos forrásból tudom, hisz ott dolgozom! :)
2011. márc. 1. 11:14
 20/29 anonim ***** válasza:
38%
Miket beszéltek össze-vissza?? Jövőtől az egész Symbian fejlesztése leáll, nemhogy kihozzanak valamit is belőle. A Nokia teljesen átáll a WP7-re, mivel ők is réjöttek, hogy a Symbian nem az, amit az emberek akarnak 2011-ben. Továbbá minden normális embertől megkérdem, ki vesz most olyan okostelefont, amelyen lassú, buta, elavult oprendszer van, felhasználási élmény egy nagy nulla, ráadásul az egész rendszer fejlesztése és támogatása leáll....Ez az N8, tessék, tessék, drágát vegyenek! (Ne röhögtessetek!). :)
2011. márc. 1. 11:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!