Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Symbian^3 vagy Android 2.2+?

Symbian^3 vagy Android 2.2+?

Figyelt kérdés
Éppen telefont szeretnék váltani, és nem tudom h melyik a jobb oprendszer. jellemzést/véleményt/tapasztalatot is írj lécci! köszi!
2011. febr. 7. 23:04
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
28%

Symbian=0

Android=király

2011. febr. 7. 23:09
 2/17 bp1985 ***** válasza:
Jelenleg az Android a legjobb oprendszer. Symbian valahol a végén cammog. Szerintem max 1 év, és a Bada is megelőzi.
2011. febr. 7. 23:10
 3/17 anonim ***** válasza:

Mindenképp Android.

Több tapis Nokia volt már a kezemben, kritikán aluliak. Most androidos telefonom van, kis kocka beütéssel a szoftverrel is lehet játszani, én nagyon szeretem. És nem vagy rákényszerítve se az iTunes-ra, se az Ovi-s hülyeségre, minden intutív.

2011. febr. 7. 23:27
 4/17 anonim ***** válasza:
64%
mármegint divathisztéria -.-
2011. febr. 7. 23:45
 5/17 anonim ***** válasza:
Egyrészt az ilyen kérdés baromság...mert ne másokra hallgass ilyen szempontból...másik nemtudnának sokan mást mondani mint az android mert ez a divat okos ember ilyennél tapasztal nemkérdez...
2011. febr. 7. 23:49
 6/17 anonim ***** válasza:

android. a symbian hülyeszmájli 3 még sehol sincs az android kiforrotságához képest, és ha a nokián múlik, akkor nem is lesz soha.

gondolj csak a sima symbianra.

2011. febr. 8. 02:01
 7/17 anonim ***** válasza:
kedves utolsó szerinted az Android kiforott? :D Nem védem egyiket se mindkettő tetszik(nekem symbian van)
2011. febr. 8. 06:11
 8/17 anonim ***** válasza:
nekem semmi bajom nincs a symbiannal. csak itt néhányan már gépként akarják használni a telefont, totál baromság, mnek akarjátok, hogy annyi hülyeséget tudjon? nagy divat lett a sok tizenéves android "hekker"
2011. febr. 8. 08:32
 9/17 anonim válasza:

Android.

Ez annyira szar szoveg, hogy divat... ha divat akkor kulonben is iPhone.

Az android elonye (a symbian-e is), hogy szeles retegekhez juttatja el az okostelefonokat. A symbian egy ezereves, toldozgatott, foltozgatott rendszer, mig az android egy eleg friss, gordulekeny OS.

(Nem divatbol szeretem az okostelefonokat, hanem mert egyben van minden. Zenehallgatas, GPS, internet, ebook, jatek, mail, videonezes, fenykepezo (bar ezt ugye jobb, ha rendeset hasznalunk) stb... Van akinek ez nem lenyeges, de sokan nem ertik, hogy hogyan lehet annyi penzt beleolni: autottunningba, sportcipobe, divatos ruhazatba, szamitogepbe, utazasba stb..)

2011. febr. 8. 13:19
 10/17 anonim ***** válasza:
hulyeseg h a symbian 0pont, szerintem az is jo, csak leeht h jelenleg az android szamit jobbnak, de par helyen mar olvastam h 2011 a symbian eve lesz, h ebbol mi igaz azt nem tudom, de orulnek neki..
2011. febr. 8. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!