Symbian^3 vagy Android 2.2+?
Mindenképp Android.
Több tapis Nokia volt már a kezemben, kritikán aluliak. Most androidos telefonom van, kis kocka beütéssel a szoftverrel is lehet játszani, én nagyon szeretem. És nem vagy rákényszerítve se az iTunes-ra, se az Ovi-s hülyeségre, minden intutív.
android. a symbian hülyeszmájli 3 még sehol sincs az android kiforrotságához képest, és ha a nokián múlik, akkor nem is lesz soha.
gondolj csak a sima symbianra.
Android.
Ez annyira szar szoveg, hogy divat... ha divat akkor kulonben is iPhone.
Az android elonye (a symbian-e is), hogy szeles retegekhez juttatja el az okostelefonokat. A symbian egy ezereves, toldozgatott, foltozgatott rendszer, mig az android egy eleg friss, gordulekeny OS.
(Nem divatbol szeretem az okostelefonokat, hanem mert egyben van minden. Zenehallgatas, GPS, internet, ebook, jatek, mail, videonezes, fenykepezo (bar ezt ugye jobb, ha rendeset hasznalunk) stb... Van akinek ez nem lenyeges, de sokan nem ertik, hogy hogyan lehet annyi penzt beleolni: autottunningba, sportcipobe, divatos ruhazatba, szamitogepbe, utazasba stb..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!