Az normális, ha 15 óra és 45 perc alatt 13%-ot merült a telefonom aksija?
Milyen telefon? Nem mindegy.
Én a Blademet reggel fél 9-kor vettem le a töltőről, most 10-kor tettem fel, mert már csak 15% maradt és töltőért kiabált. :D Igaz, én neteztem vele egész nap.
8 órát felesleges volt töltened, mert többet ártasz vele, mint használsz. De amúgy igen, normális. A hd2-őm is lemerrül 5-6 óra alatt, ha netezek végig, meg megy mellette zene.
intha az rémlene, hogy ilyenkor még javulni fog a teljesítménye
Olvass utána, hogy li-ionos akksit nem kell, illetve nem is lehet formázni.
Az aksi valóban 3-4 töltés után áll be rendesen, de nem a formázástól.... mert az ugye nincs.
Az androidnak van egy olyan hibája, hogy van egy fájl ami szoftveresen felügyeli a teló töltését. Ezzel problémával akkor találkoztam mikor új romot raktam. pl az enyém kb 40%ra volt töltve felnyomtam rá romot boot stb nézem 100% mondom ez hogy???? Aztán olvasgattam és rájöttem hogy beolvassa az aksi paramétereket és az az alapértelmezett ami utána nem változik.... megoldás---> teló bekapcsolva feltölt fulra, majd töltő kihúz telefon kikapcs.. majd töltő rádug és ilyenkor még dögivel tölt rá... kb 1-2 órát fenn kell hagyni.. Majd teló szervízüzemben indít, utána ki kell nulláznod a fájlt... és láss csodát az lesz az alap töltöttséged...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!