Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Symbian vagy Android? Nokia...

DannyZuko kérdése:

Symbian vagy Android? Nokia vagy HTC?

Figyelt kérdés
Hali! manapság sokat foglalkoztat az android témája. Én egy symbianes N97 mini-t használok és elgondolkodtam, hogy lecserélem egy HTC legend vagy desire-re. szerentetek érdemes? rengeteget olvastam erről, de mégis a "népítélet" érdekelne. Ti mit gondoltok?
2011. febr. 7. 09:07
1 2
 11/12 anonim válasza:
szia. Szerintem mindenképp NOKIA. Nekem most c6-osom van. Megvagyok vele elégedve. Mondjuk mindig megbántam ha nem NOKIÁT vetem.
2011. nov. 11. 14:14
 12/12 anonim válasza:

Szia!

Nekem kb. 1 éve Nokia 5230-as telóm van és Symbian-os. De nem igazán tudom kihasználni az okos funkicóit, mert nagyon sok alkalmazás hozzá internet elérés szükséges. Annyit tud, mint egy "alap" telefon (fényképet csinál, sms lehet vele írni, telefonál, és van néhány játék rajta) Az alkalmazások részemről gagyik. Épp leakarom cserélni vagy egy androidos telóra vagy egy új Nokia-ra ami már windows 7-et használ, csak nem tudom még, hogy a windows 7 mennyire lesz nyerő a közel jövőben.

2012. júl. 2. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!