Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Symbian vagy Android? Nokia...

DannyZuko kérdése:

Symbian vagy Android? Nokia vagy HTC?

Figyelt kérdés
Hali! manapság sokat foglalkoztat az android témája. Én egy symbianes N97 mini-t használok és elgondolkodtam, hogy lecserélem egy HTC legend vagy desire-re. szerentetek érdemes? rengeteget olvastam erről, de mégis a "népítélet" érdekelne. Ti mit gondoltok?
2011. febr. 7. 09:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Én "ősnokiás" vagyok... Nokia mindenekfelett, ezt vallottam. Egészen 3 héttel ezelőttig, amikor vettem egy Androidos telót (Motorola Defy)... A Nokia nagyon lemarad, hogy nem akar Androidot...
2011. febr. 7. 09:15
 2/12 anonim ***** válasza:

Szerintem ANDROID

A másik kérdés meg hát....! Attól függ, h érintőset(HTC) akarsz vagy nyomkodósat(nokia)?

2011. febr. 7. 16:27
 3/12 anonim ***** válasza:

Ha gombos akkor jó a symbian.

Érintőképernyőre a symbian a legfosabb oprendszer.

2011. febr. 7. 17:56
 4/12 anonim ***** válasza:

Mindenféleképpen Android.Mivel sokkal több program létezik rá :)

Szerintem jó döntés lenne lecserélni a Nokiádat egy HTC-re.

2011. febr. 7. 18:28
 5/12 anonim ***** válasza:
Andorid! :)
2011. febr. 7. 22:26
 6/12 anonim ***** válasza:
Bocsi, androidot akartam írni :D
2011. febr. 7. 22:27
 7/12 anonim válasza:
Mindenképp Android
2011. jún. 17. 16:16
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
Nah figyelj SYMIAN 9x jobb mind android csak nem minden telefonon ott van pl a nokia 5230 vilag legjobb symbian rendszerevel rendelkezik es üti az xperiakat jobb mind a galaxi 3 stbstb szal szmbian jobb (csak nem minden telon) android majdnem mindenhol lassu
2011. júl. 20. 11:15
 9/12 anonim ***** válasza:

Utolsó:

Oké, neked tetszik a Nokia, legyen, nem akarlak meggyőzni.

De az, hogy a kérdezőt befolyásolod f.szságokkal az már túlzás, mert a végén miattad venné meg a szart.

Android még a legolcsóbb X8 meg ZTE Blade-n is gyors, Nokia meg a 2x-3x olyan drága telókon is lassú (pl. N8).

2011. júl. 20. 14:26
 10/12 anonim ***** válasza:
van sok symbian fiam -.- symbian 9,4 jobb mint android symbian 9 mar nemjobb minta android nezel mar meg egy xperiat belelepsz kamerajaba azt csianlsz 9-10 kepet es ujraindul a telo nekem is volt androidos telom (Samsung galaxi 3) nemvolt tul som problemam vele de alapok azok hot szarok rajt most vegyuk a leg alapabbat szamologep nezd ma meg egy droidon de uzenetek stb a mobiltelefont nem azer talaltak ki hogy te azzal bszd magad hanem hogy telefonajj androidon lekovetik mit csinalsz na de mind 1 neked droid tetszeik nekem symbian
2011. szept. 16. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!