Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung gt-s 5230 mit gondolto...

Samsung gt-s 5230 mit gondoltok, jó telefon?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Most készülök telefont venni! Max 40-50 ezret szánok rá, nem vagyok eleresztve. Samsung gt-s 5230 készülékre gondoltam. Kártyafüggetlenül 25 ezerért már kapható. Mit gondoltok róla?

linkelek:

[link]

Köszi!

22/L

2011. febr. 6. 23:25
1 2 3
 21/24 perettyó ***** válasza:
az egy jó választás :D azért nem mondtam mert nem épp nöies :D de egyre vigyázz hogy óvd a kijelző elötti érzékelö lapot mert baromi drága ha cserélni kell
2011. febr. 12. 13:44
 22/24 A kérdező kommentje:
Persze vigyázni fogok rá! Nem egy olcsó telefon! :D
2011. febr. 12. 21:09
 23/24 anonim ***** válasza:

Talán sokaknál tönkrement a telefon (ahogy írták), nálunk nagyon jól szuperált, nem volt semmi gond, pedig már 3 ilyen készüléket is használtunk. (Hónapokon át, nem 5 percig.)

Azt sem értem, miket írtak itt, hogy fájlokat kell létrehozni, hogy rátehess valamit. Mi ugyanolyan könnyedén pakoltunk rá, mint egy sima USB-re. Nem is volt mit bonyolítani rajta.

Szerintem nyugodtan vegyél 5230-ast, ha nagyon félsz, akkor feltétlenül garanciával. A fotók minősége meglepően jó, amiket csinál. Nyilván nem 10 megapixeles kamerával kell összehasonlítani.

2011. febr. 15. 00:24
 24/24 A kérdező kommentje:
Köszi h írtál! Én a Nokia 5800 maradok, hugicám pedig Samsung gt-s 5230 vette meg, eddig semmi gond mind kettő tökéletesen működik!
2011. febr. 20. 16:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!