Samsung gt-s 5230 mit gondoltok, jó telefon?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Most készülök telefont venni! Max 40-50 ezret szánok rá, nem vagyok eleresztve. Samsung gt-s 5230 készülékre gondoltam. Kártyafüggetlenül 25 ezerért már kapható. Mit gondoltok róla?
linkelek:
Köszi!
22/L
2011. febr. 6. 23:25
11/24 anonim válasza:
Szia nekem több mint egy évig 5230-am volt igaz a végére a kijelző elég tré lett de nagyon imádtam. Most Montém van ez sajna valszeg szoftver hibás(lefagy) de ezt is szeretem :) Én az SE X8-t nem ajánlom nekem nagyon nem jön be :(
12/24 lambo96 válasza:
Szia!
Tudod azért írják sokan az olyan weboldalakon hogy király telefon mert nekik is olyanjuk van csak még nem romlott el.Haveromnak is ilyenje van de nem nyerte el a tetszésemet.
Szerintem inkább vegyél Samsung Monte-t.
13/24 perettyó válasza:
Én azt mondom neked.hogy a Monte annyival jobb hogy van benne wifi meg kicsit tartósabb de azt sem ajánlanám de muszáj neked tapi mobil?mert ha nem ebbem az árban elég sok hagyományos (gombos) telefon van.Ha megnézed netes webshopokban (ne a szolgáltatókéban )tuti találsz Nokia E52-őt,Samsung Galaxy 3 a TELENORnál 49990,Nokia 6303i,Nokia X3-02,nadjából ezeket tudnám ajánlani .arra meg hogy a kommentekben sok helyen dicsérik a samu s5230 at arra meg nézd meg a nick nevüket és szerintem te is feltudod ismerni hogy ki ilyen tini cuki lányka és ki az aki tényleg konyít is valamit hozzá :D
14/24 anonim válasza:
Szerintem X8-at vegyél, nekem nagyon bejön!
15/24 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszi h írtatok! Igen szeretnék érintő képernyős telefont. Szóval akkor mindegyiknek megvan a maga gyíkja! Igen ahogy nézegettem tényleg tinik írtak véleményt! :D
2011. febr. 7. 21:29
17/24 perettyó válasza:
samsung galaxy 3 vagy SE X8,vagy samszng galaxy spica,zte blade,nokia 5230 ha érintős kell
18/24 lambo96 válasza:
Ha érintős kell és olyan tinilányos akkor a legjobb választás a samsung diva :)
19/24 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Nem a külseje a fontos hanem h "okos" legyen! :D Jó azért nem legyen tégla! :D Perettyó megnéztem őket jól néznek ki! Megfontolom a választást, azok közül nézelődök amiket javasoltatok! Köszi!
2011. febr. 8. 15:18
20/24 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Nokia 5800-t választok! Köszi h segítettetek!
2011. febr. 9. 23:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!