Telefont szeretnék venni . Valyon samsung s5230-ast vagy lg gd510/pop/-est vegyek. Melyikben van több kis trükk? Valyon melyiket vegyem meg és miért, mivel jobb az eggyik mint a másik?
Az lg a menüje miatt tetszik , mert ha elfordítjuk "eldöl" ---> Fekvő menü lesz :D
Melyik csajosabb ? Okosabb ? :D
Fontos nekem : kamerája, zenelejátszója, INTERET stb.
Melyik tud többet ? :D
Vajon, egyik :)
Ennyit a nyelvtanleckéről, megnéztem mindkettő adatait, egyiktől se várj sokat, nincs bennük wifi sem, tehát az internet felejtős, ha csak nincs előfizetésed, a kameráik 3 megapixelesek, amire kell, arra 2 megapixel is elég :)
Az LG kisebb, könnyebb, lehet, hogy arra szavaznék. Csajosságáról nem tudok nyilatkozni, az S5230 nagyon divatos, sokmindenkinek van, de nagyon sok a rossz tapasztalat vele. De ugyanez igaz az alsó kategóriás LG-kre is, tehát körülbelül egy súlycsoport, egyik sem okosabb a másiknál :)
Szerintem próbáld ki mindkettőt, és amelyiket jobban megszereted.
Az S5230 egy nap kalap fos bánom hogy ilyet vettem.
Az Lg t ajánlom
Előző, ugyanígy érzek. :)
Nekemis S5230-am van. LG-t ajánlom!
(Érv: LG-ről azthallottam jó. Samsungról annyit hogy fagy, lassu, tömegtelefon.)
Első válaszoló .... megjegyeztem ...VAJON :D:D:D
Köszönöm mindenkinek az eddigi válaszokat ! :D
Várom a többi választ... :D Előre is köszí :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!