Milyen falyta mobilt ajánlotok?
Figyelt kérdés
Legyen androidos, tapizós más nemiskell :D:D2011. jan. 31. 16:09
1/11 anonim válasza:
LG-t csak utolsó esetbe, de még akkor sem!!!
Samsung: Galaxy551, Galaxy3, Galaxy Spica, Galaxy S
htc: Desire, Desire HD (a Wildfire nem bevállt és sok problémája van)
Sony Ericsson: X8, X10, X10 mini (pro)
De ha nem tudsz dönteni, akkor Samsung Wave, igaz nem Androidos, de a fent emlitett készülékek naggyát leveri!! :)
2/11 anonim válasza:
Üdv én GALAXY 3-at tervezek venni.. és igaziból csak jót hallottam róla...
3.2megapix. ato focus
android 2.1
32GB-ig bővithető
3.2"-os képernyő
és sztem jól is néz ki...
3/11 anonim válasza:
Kedves kérdező! Az istennek se mondjál árat, hiszen a Galaxy S egy árban van az X8-al! Szóval? Mennyi az annyi?? :D:D
4/11 A kérdező kommentje:
kb max 100-120 . Annyi a max de az kb pár évig ki is tart :P:P (szerintem vmi galaxy cumót veszek)
2011. jan. 31. 17:05
5/11 anonim válasza:
Ha van 100-120 ezred akkor nem kérdés: GALAXY S!!! Az egyik legjobb telefon, ami jelenleg a piacon van, sőt multimédiában tagadhatatlanul a legjobb! Gyönyörű képernyője veri az összes Androidos telefonét! Hardverileg a legjobbak közé tartozik. Összességében is tényleg kiváló termék, vegyed nyugodt szivvel! :)
6/11 anonim válasza:
Minek neked okos telefon? Írni sem tudsz normálisan. Sajnos az okos telefon nem gondolkodik helyetted, nem tesz okossá, így én neked nem ajánlok ekkora beruházást egy ilyen készülékre.
7/11 A kérdező kommentje:
Utolsó! Neked bizony azt a jó 6-os menti cigány rengőpi csájú qrva anyucidat! <3
2011. jan. 31. 17:19
8/11 anonim válasza:
OTT A PONT A KÉRDEZŐNÉL! Neked nincs jogod véleményt alkotni a kérdezőről és hogyha nem tudsz normális választ adni, akkor tényleg menj a szakácskönyvbe szénhidrátnak, ahogy a szőke vibris csaj mondta!!! :D:P:P
9/11 anonim válasza:
Már hogyne lenne hozzá jogom? Ha neki joga van hülyének lenni akkor csak megengedhetem magamnak ;).
10/11 A kérdező kommentje:
Na akkor bizony tégyleg azt a ragyaverte cigó fajtájú családodat! <3
2011. febr. 2. 19:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!