Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia 2730 classic - ra térkép?

Nokia 2730 classic - ra térkép?

Figyelt kérdés
Van egy ilyen márkajú telefonom csak azt nem tudom hogyan kell térkepet feltölteni rá, kerestem sokat de nem találtam. Amikor rámegyek hogy TÉRKÉPEK akkor csak nagy szürkeség belehet állitani hogy hány méter magasból nézzem a térképet csak éppen térkép nincs csak egy nagy szürkeség
2011. jan. 31. 12:10
 1/1 anonim ***** válasza:
Töltsd le az OVI suitot... ott felismeri a telefonod milyen típusú majd ha ez megvan, érzékelni szokta az aktuális szoftvereket és van e hozzá frissítés... neked szerintem ovi maps van telepítve, csak nincs térkép. Szóval OVI suite majd ott le lehet tölteni hozzá bármilyen térképet+navigációs hangot..
2011. febr. 3. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!