Megéri szoftvert frissíteni?
Figyelt kérdés
Samsung S5250 Wave Bada OS van rajta és ha csatlakoztatom a PC-hez kiírja h van elérhető szoftverfrissítés. Ha frissítem letöröl róla mindent?2011. jan. 30. 22:57
1/7 anonim válasza:
Nyugodtan megnézheted a szoftverfrissítéseket. Akár le is töltheted a gépedre. Ezek általában csak olyan segédszoftverek, amik a teló működését nem befolyásolják. Pl. uj térkép, uj játék stb.
2/7 A kérdező kommentje:
tehát nem törlődnek le a dolgok róla?
2011. jan. 30. 23:12
3/7 anonim válasza:
A saját adataid biztos nem vesznek el. Maximum a beállításaidat törli ( pl újra be kell állítani mi legyen a csengőhangod, de magát a csengőhangot tuti nem törli ki), de lehet hogy még azt sem.
4/7 A kérdező kommentje:
ok kösz
2011. jan. 30. 23:32
5/7 anonim válasza:
A szoftverfrissítéseket ajánlatos letölteni, és emiatt úgy intézik el, hogy az adatokat ne törölje.Tehát nyugodtan letöltheted, semmi gondja nem lesz a cuccaidnak:-)
6/7 A kérdező kommentje:
kösz a válaszokat. Frissítettem, de nem észleltem semmilyen nagy mértékű változást
2011. jan. 31. 11:07
7/7 anonim válasza:
Sőt, ha előtte nem nézted meg, miket raktál fel, akkor nem is fogod megtudni, mi lett az uj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!