Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért csinálja ezt Sony...

Miért csinálja ezt Sony Ericsson W205 mobilom?

Figyelt kérdés

Egyik nap (kb 2-3 hete) a suliban magától kikapcsolt.Sikerült visszakapcsolnom,de a témát átállította vmi alap témára.Pár nap múlva,egymás után megcsinálta ezt 4×-5×,meg kiírta,hogy helyezzek be Sim kártyát,pedig volt benne.Utána kb 1 héttel az lett az új "mániája",hogy nem érzékelte a memória kártyát(pedig benne volt)Tegnapelőtt pedig letörölte a tel.számokat.(A nevek ott voltak de a szám nem.)

Azóta ugyan nem csilát semmit,de én kiváncsi vagyok,hogy miért van ez,Ill.meg lehet e javítani,vagy ennek már vége?? :SS Köszönöm annak aki elolvasta!

2011. jan. 30. 07:55
 1/8 A kérdező kommentje:
*csilát-csinált boccs. xD
2011. jan. 30. 07:55
 2/8 anonim ***** válasza:
elolvastam! Szivesen! nemtudom miért van ... nem ejtetted le? (nem pont akkor mert lehet h később jönnek ki rajta a nyavaják)
2011. jan. 30. 08:28
 3/8 A kérdező kommentje:

Szia!

Nem emlékszem h leejtettem volna...Lhet h egyszer-kétszer megtörtént csak én nem emlékszem...

Elég szar h megy tönkre ez az eddigi legjobb telóm.

2011. jan. 30. 08:34
 4/8 BlueBull ***** válasza:

a memóriakártya helyét fújd meg egy kicsit, vagy lötyögtesd meg benne a kártyát, nekem is volt már ilyen.

a SonyEricsson weblapjáról töltsd le a szoftverfrissítő programot, telepítsd, onnantól már van haszn. utasítás. Talán az segít, amúgy az összes w205 menthetetlen, sajna...

2011. febr. 4. 23:05
 5/8 A kérdező kommentje:
Hogyhogy menthetetlen? :'o
2011. febr. 5. 07:53
 6/8 BlueBull ***** válasza:
Hát ezekszerint mindegyik ugyanolyan sh!t, mert az enyém is az, és ettől már nem lehet jobb...
2011. febr. 6. 21:22
 7/8 A kérdező kommentje:
Lepasszolom anyumnak :D nekem meg lessz egy új xD Őt nem zavarja h milyen a téma x)
2011. ápr. 27. 20:05
 8/8 anonim válasza:
Nekem is ezt csinálta, és szoftvert sem lehetett rajta frissíteni otthon. Be kell vinni a szervizbe, ott meg tudják oldani, és ha van rá garancia, teljesen ingyenes. (A menthetetlen pedig annyit jelent, hogy szériahibás, tehát minden w205-ösnek rossz a szoftvere.)
2011. júl. 2. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!