Miért csinálja ezt Sony Ericsson W205 mobilom?
Egyik nap (kb 2-3 hete) a suliban magától kikapcsolt.Sikerült visszakapcsolnom,de a témát átállította vmi alap témára.Pár nap múlva,egymás után megcsinálta ezt 4×-5×,meg kiírta,hogy helyezzek be Sim kártyát,pedig volt benne.Utána kb 1 héttel az lett az új "mániája",hogy nem érzékelte a memória kártyát(pedig benne volt)Tegnapelőtt pedig letörölte a tel.számokat.(A nevek ott voltak de a szám nem.)
Azóta ugyan nem csilát semmit,de én kiváncsi vagyok,hogy miért van ez,Ill.meg lehet e javítani,vagy ennek már vége?? :SS Köszönöm annak aki elolvasta!
Szia!
Nem emlékszem h leejtettem volna...Lhet h egyszer-kétszer megtörtént csak én nem emlékszem...
Elég szar h megy tönkre ez az eddigi legjobb telóm.
a memóriakártya helyét fújd meg egy kicsit, vagy lötyögtesd meg benne a kártyát, nekem is volt már ilyen.
a SonyEricsson weblapjáról töltsd le a szoftverfrissítő programot, telepítsd, onnantól már van haszn. utasítás. Talán az segít, amúgy az összes w205 menthetetlen, sajna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!