Melyik a legjobb az iphone 4 után?
ez lehetséges,de mondjuk sokkal szebben néz ki az arc,mint pl egy galaxy s:D sztem az se gyártja a legdesignosabb telefonokat:D
viszont szerintem azért késett mostanában ennyit,mert a psp2-n dolgoztak...és hát ahogy elnézem megérte:D
psphone is későn jön piacra(már ha jön egyáltalán),pedig az,ha egy évvel korábban jön,akkor tuti befutó lett volna szerintem...:D
remélem idén összeszedi magát,és csinál jobbnál jobb telefonokat:D
'ez lehetséges,de mondjuk sokkal szebben néz ki az arc,mint pl egy galaxy s:D sztem az se gyártja a legdesignosabb telefonokat:D '
-De az arc és a Galaxy S nem egy súlykategoria. A Galaxy S közel 1 éves design, mig az arc csak 3 hónap múlva fogja megmutatni szépségét és tudását! Tehát a Galaxy S-et nem az archoz, hanem az X10-hez kell viszonyitani. És amellett nem kérdés, hogy jobban néz ki, de a szépség mindenkinek relativ és személyes dolga!! Igen én is szurkolok a Sony Ericssonnak, mert sokáig olyan telefonjaim voltak, de az utobbi időben leadák a szinvonalat és nem képesek csúcs, versenyképes telefonokat csinálni. És a lejtőn mikor elindul valami lefelé, azt nehéz megállitani. Am biztos vagyok, hogy a Galaxy S2 lesz olyan design-os, mint az arc!! :P:P
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a válaszát!
Sokat segítettetek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!