Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik a legjobb az iphone 4...

Melyik a legjobb az iphone 4 után?

Figyelt kérdés
Melyik a legjobb vékony érintőképernyős telefon az iphone után?
2011. jan. 29. 15:09
1 2
 1/14 Panda Péter ***** válasza:
én nem mondanám a legjobb telefonnak a szifon4-et.
2011. jan. 29. 15:13
 2/14 A kérdező kommentje:
Akkor úgy kérdezem, hogy szerintetek melyik a legjobb vékony érintőképernyős telefon? :)
2011. jan. 29. 15:17
 3/14 Panda Péter ***** válasza:

szerintem manapság már attól függ, hogy kinek melyik oprendszer a kedvence.

jó teló a samsung galaxy s, a wave vagy omnia 7.

motorola xt720 is nagyon jó, bár az egy fokkal férfiasabb, masszívabb darab.

lg optimus 7.

htc mobilok.

2011. jan. 29. 15:22
 4/14 anonim ***** válasza:
az Iphone 4 a best
2011. jan. 29. 15:23
 5/14 Panda Péter ***** válasza:
köszönjük emese. ülj le, egyes.
2011. jan. 29. 15:25
 6/14 anonim ***** válasza:
ha az lenne a kérdés hogy melyik lesz akkor én azt mondanám hogy : Samsung Galaxy S2, ami 2011 elején jelenik meg pontosan vmikor februárban mutatják be. de sokkal jobb a sima s-nél
2011. jan. 29. 15:34
 7/14 anonim ***** válasza:

Samsung Galaxy S, de a Galaxy S2 majd odaver az egésznek!

Kiváló telefonnak tartom még az OMNIA 7-et és a Wave-t!!

Igen, az IPhone4 nem a legjobb telefon!!! Jók még a htc-k is, de valamiért a Samsung jobban megfogott az új készülékeivel! De sokak szerint és szerintem is a manapság legjobb telefon a Galaxy S, főleg oprendszere, képernyője, felszereltsége és stilusa miatt!!

2011. jan. 29. 15:38
 8/14 anonim ***** válasza:
Iphone mindent visz
2011. jan. 29. 16:52
 9/14 anonim ***** válasza:

Na álljon meg a verekedés! Szervizes vagyok, sok tanácsot osztottam már életemben, rengeteg tesztet készitettem különböző portálokra, de nem tartom az IPhone4-et a legjobb készüléknek, a minőségével és ár-érték arányával sem vagyok annyira megelégedve, mint azt ahogy az ára sugallja, vagy a sok FAN felisteniti. Az én értékrendemben valahogy igy néznek ki a mai csúcstelefonok:

Samsung OMNIA 7 - 8,6 pont, de csak oprendszere miatt, mert anyaghasználatban, minőségben és felszereltségben korrekt és nagyszerű.

htc Desire HD - 8,9 pont, főleg a képernyője (kissé fakó és érzékenysége is hagy némi kivánni való maga után), valamint a telefont alkotó belső alkatrészek minősége miatt húzom le a pontot.

Samsung Wave - 9,3 pont, a telefon szinte tökéletes, minőségben kifogástalan, alig kell ilyen telefont szereljek, a legjobb alkatrészekkel és felszereltséggel bir, oprendszere miatt nem kap 10-est, de az is okos, használható és gyors. Tényleg szuper ez a telefon.

Samsung Galaxy S - 9 pont, egy picivel jobbanak tartom a Desire HD-nál, mivel képernyője messze felülmúlja, belső alkatrészei kifogástalanok, viszont az anyaghasználat és a vakú hiányára muszály utaljak -1 ponttal. De minőségi összeszerelése, gyorsasága, képernyője és belső felszereltsége miatt az egyik legjobbnak tartom.

Nokia N8 - 7,9 pont, az oprendszere NO COMMENT, viszont minősége és USB - HDMI portja nagyot emel a szinvonalon. De az a fránya oprendszer...és minőségtelen wi-fi.

IPhone4 - 8,9 pont, oprendszere kiváló, de nagyon ragaszkodó és elszigetelt. Minden program fizetős és zseb kell az alkalmazások kihasználásához. És a telefonnal mintha elvolnánk zárva az egész külvilágtól....max az interneten nyerünk betekintést, hogy mi folyik a bada-s vagy Androidos készülékeken korlátlanul. Minőségileg rendben van, de sokat kell foglalkoznom besárgult képernyőkkel, alaplapra olvadt wi-fi-kkel, térerő problémákkal...

Összességében nekem is a Samsung és htc készülékek a kedvenceim, de nem vagyok elfogult. Ha multimédia a fontos, akkor Galaxy S. Ha egy bivalyerős telefon kell, akkor htc-k vagy OMNIA7. Ha kiemelkedő használatra akkor Wave. Ha meg fesziteni a tizenéves ribancoknál, akkor meg IPhone4, de azonkivül egy korrekt telefont kapsz, k.u.r.v.a drágán. Egyáltalán nem reális az ár-érték arányban.

2011. jan. 29. 17:28
 10/14 anonim ***** válasza:

ha vékonyság a fontos akkor xperia arc lesz a nyerő:D

jó kis teló lesz,csak későn jön,mert már a 2magos telefonok jönnek...

2011. jan. 29. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!