Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Apple iPad vagy Samsung...

Apple iPad vagy Samsung Galaxy Tab?

Figyelt kérdés
melyik a jobb??
2011. jan. 28. 17:17
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
jaj te androidos barátom tévedésben élsz, te nem a használati élményt és a minőséget nézed, hanem a papiron megmagyarázott tudást, amit olynak találnajk ki akik félrenyúltak a polcokan pl. hogy apple helyett ilyen bóvlikat vásároltak
2011. jan. 29. 18:06
 12/25 anonim ***** válasza:
45%
jaj te androidos barátom tévedésben élsz, te nem a használati élményt és a minőséget nézed, hanem a papiron megmagyarázott tudást, amit olynak találnajk ki akik félrenyúltak a polcokon pl. hogy apple helyett ilyen bóvlikat vásároltak
2011. jan. 29. 18:06
 13/25 anonim ***** válasza:
kétszer küldte el úgylátszika gyik szervere is tudja hogy mi az igazság
2011. jan. 29. 18:07
 14/25 anonim ***** válasza:
0%
Aki csak az Apple-ről hiszi, hogy jó, annak az intelligencia szintje nagyon a béka feneke alatt lehet. Már mondtam, én is most vettem Tabletet és az a hiper-szuper Apple nem tudott meggyőzni, hogy az ő cuccát vegyem!!! És még sokan vannak igy!! Akkor miről is beszélünk???
2011. jan. 29. 18:11
 15/25 anonim ***** válasza:

figyelj, mindenkinek más tetszik, én tabletekben ami nem apple azt elutasítom , mert tudom hogy az applet csak egy újabb apple múlhatja fel, appstore a világ egyik legjobb dolga, jobbnál jobb programok 1 helyen összegyűjtve, tudom hogy androidra is van hasonló. Amúgy meg rakd a kettőt egymás mellé, nem egy kategória, ne hasonlítsuk már össze már a gokartot az f1 autóval. Ebben az ipadban akkora lehetőségek rejlenek, hogy ezt nem tudok épésszel felfogni, nekem ipod touch-om van, de nem lehet megunni, csúcs, minőségi, szinte gondolatvezérléses.

nézd meg ezt a videót, azért látszika különség a kettő között:

http://www.youtube.com/watch?v=eyxGzasH1qM&feature=related

kicsit gáz hogy nem is mindig veszi az érintést xd

2011. jan. 29. 21:31
 16/25 anonim ***** válasza:
Úri ember nem erősit! Én leirtam a véleményem, amely szerint tökéletesen megvagyok elégedve a Galaxy Tab-emmel! És azt a féle vélekedésem is kifejtettem, hogy nem tudok hátast dobni az Apple cuccoktól. Ezentúl már műveltség kérdése, hogy mennyire akarunk meggyőzőek lenni és a másikre ruházni a véleményünk!! :P:P
2011. jan. 29. 21:39
 17/25 anonim ***** válasza:
Ok, én csak annyit tanácsolok a kérdezőnek hogy próbálja ki mind2-t előben, és döntsön melyik jön be jobban neki.
2011. jan. 29. 21:59
 18/25 anonim ***** válasza:
Ipad egyértelmú
2011. márc. 14. 17:05
 19/25 anonim ***** válasza:
iPad en gyorsabb a net böngészés,zoom stb de tegyük hozzá hogy nincs benne Flash a tab ben meg van..innentől kezdve miről beszélünk..
2011. márc. 14. 23:35
 20/25 anonim ***** válasza:
kár h a flash megoldhato nem baj
2011. márc. 15. 12:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!