Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Apple iPad vagy Samsung...

Apple iPad vagy Samsung Galaxy Tab?

Figyelt kérdés
melyik a jobb??
2011. jan. 28. 17:17
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
0%
Galaxy Tab. Használhatobbsága és oprendszere miatt.
2011. jan. 28. 17:20
 2/25 anonim ***** válasza:
8%
Galaxy
2011. jan. 28. 17:25
 3/25 anonim ***** válasza:
Ipad!!! mert arra kiadták a World of Goo-t:D:D
2011. jan. 28. 17:28
 4/25 anonim ***** válasza:
69%
iPad, ne hasonlítsd össze ilyen szarokkal, kipróbálsz egyet garantálom hogy lehidalsz, ja és oprendszerben is az iOS-nél a világon nincs jobb, meg az appstore MILLIÓ program, köztük olyanok hogy beszarás
2011. jan. 28. 20:48
 5/25 anonim ***** válasza:
0%
A Galaxy Tab nem szar. Amiért nem egy félbe harapott alma van a hátán, attól még nagyon jó! Én is 2 hónapja vettem egy Tablet gépet, iPad-ot akartam, de mikor elmentünk vásárolni mégis a Galaxy-t választottam. És főleg azért, mert használhatobb volt, az oprendszere sokkal jobban bejött (az iOS nem a világ legjobb oprendszere, esetleg számodra), főleg mert Android van rajta, amivel kötetlen vagy, nem kell mindent ezrekért megvenni vagy eredeti helyről tölteni!!! Az egész irásod leri, hogy az Apple Fan Club oszlopos tagja vagy, de szólok, hogy elektronikát használni veszünk és nem a tini ribancok elött fesziteni!!! Én is elmentem, kiprobáltam, nem h nem hidaltam le, hanem éppen h mást választottam!
2011. jan. 28. 20:55
 6/25 anonim ***** válasza:
42%

vannak arra is módszerek, hogy nem megvenni......

nem tudom mit ezsel abba az androidba, még nem próbáltam, de biztos nincs az iOS hez fogható, annyira logikus, egyszerű de nagy tudatú, hogy szinte úgy érzem mintha a gondolatommal vezérelném. a többi meg mind az applet majmojja, kiadták az iphone-t, mi tőrtént, elözönlöttek a fos érintő(valóságban nyomó) kijelzős telefosok, most lett az ipad, mivan, jönnek a táblák, fél világ arról beszél... nem véletlen, amit az Apple csinál győzik lemásolni (persze sokkal gyengébb minőségben)

Ja és az mindig is igaz, hardverben, szoftverben Apple = No.1 BEST

2011. jan. 28. 21:14
 7/25 anonim ***** válasza:
Na tényleg kezdem unni a pofád. xD Most irtad h életedbe nem probáltad az Androidot, de azért csak majmoljad az Applet, mert az olyan jó, az olyan szuper, az olyan....ugyanolyan szar mint a többi. Semmivel sem ad többet, mint a konkurencia, csak nagy profitmutatóval dolgozik. :P No.1 BEST. Ezt melyik fan oldalon olvastad??? xDxD
2011. jan. 28. 21:19
 8/25 anonim ***** válasza:
nem olvastam hanem TUDOM
2011. jan. 29. 17:54
 9/25 anonim ***** válasza:
Jó ferde tudásod van!! Jártál te iskolába?? :D:D
2011. jan. 29. 17:57
 10/25 anonim ***** válasza:
26%

az apple tényleg minőségi cuccokat gyárt,de pont az oprendszere a szar...analfabétáknak való(;

az,hogy mennyit értessz a telefonokhoz pedig már megvillant a "nyomókijelzős" megszólalásodnál...ezzel gondolom a rezisztív kijelzőre gondoltál...igen,az olcsóbb kategóriákban ilyet használnak,de a drágábbnál már kapacitívet,mint ahogyan azt az apple is...viszont az apllenek nincs alsókategóriás telefonja,ezért nem látsz tőle "nyomókijelzős" telefont...

te okoska...(;

2011. jan. 29. 18:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!