Satio vs. Waves8500?
Nem lehet kérdés!
'A Satio közelében sincs a Wave-nek.
Az igényes telefonok a Samsung Wave-nél kezdődnek. Na de ez egy olyan készülék, amelyikről még egy problémát nem hallottam (lassulás, képernyő hiba, érintkezési problémák stb...), tesztekben csak jót lehet olvasni róla és az ügyfelek is maximálisan megvannak vele elégedve. Igaz oprendszere, ami bada, az annyiban negativum, hogy nincs rá sok alkalmazás, de rengeteget igérnek hamarosan, és én látok fantáziát a rendszerben! Ettől eltekintve a telefon megérinti a tökéletességet! Kiváló és minőségi anyagokból készült, amelyekkel a készülék olyannyira kiválóan össze van rakva, hogy az már vonzó!! Képernyője a legszebbek közé tartozik a piacon, mig az 1Ghz-es processzora is bőven juttat kakaót a gondtalan, kényelmes és gyors használathoz. Szóval a telefon nagyon korrekt és tényleg rendben van. És az oprendszere sem eldboni való, sőt, nagyon is okos és használható. Multimédia terén Androiddal vetekedhetne. Én biztos megdobnám egy 10-essel a pénzt, mert ha vásárolunk akkor vásároljunk jót!! :) Ugye te sem szeretnél egy Nokiát, amelynek az oprendszerével, wi-fi-jével, képernyőjével problémák vannak, az LG-t hadd ne is emlitsem! Ezért az árért a telefon tényleg nagyszerű!!
A Mobilarena-sok különösen szigorú és aprólékos teszteket készitenek, de erről a készülékről csak jót olvashatsz, sőt még az oprendszerét is dicsérik az irásban!! És a végén ott van a KÜLÖNÖSEN AJÁNLOTT cimke, amely igen ritka csemegének számit!!! A komoly, fémházas, nem himi-humi telefonok itt kezdődnek!!! :)
sem minőségben, sem összeszerelésben, sem oprendszerben és sem felszereltségben.'
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!