Van már iphone 4-re jailbreak?
Hagyd a fenébe a kérdezőt, aki reggel hülye, az estére se lesz jobb.
A gyakorikérdések nem arról kapta a nevét, hogy ugyanazt megkérdezzék rajta minél gyakrabban ...
Olyan kérdéseket várunk, amitől a google is gondolkodóba esik.
Az Iphone break speciel: Nagyjából 11 600 000 találat (0,06 másodperc)
Elírtam: iphone 4 jailbreak a helyes, erre dob 11 millió találatot a google kereső.
Természetesen ez mind hasztalan olyasvalaki számára, aki nem tud olvasni.
Jézusom! Ennyi rosszindulatú és kisstílû hozzászólást!!! Ne legyetek irigyek. Ha nem tetszik nektek a kérdés minek méltatjátok szóra. Én anno 22 voltam mikor a fizumból megvehettem végre a 3GS-t. Össze sem lehet hasonlítani a nokiákkal.
Szerintem szuper hogy tudtál venni iPhone 4-et. Ne törôdj a sok irigy emberrel aki kommentel nokiával a kezében úgy, hogy nem is volt neki még saját iPhone- ja. Ez Magyarország... 2011. Szánalmas.
Amúgy értem, hogy azért kérdeztél a jailbreak-rôl mert megbízható linket keresel, amit már más is kipróbált és nem ment szarrá tôle a mobilja.
Ha erdekel valakit 15 vagyok s iphone4em van, am lehet tolem kerdezni, mert már rég meg van jailbreakelve, legeloszor nezd meg a beallitasok-altalanos-info-nál hogy hányas szoftver van a teló és akkor tok segiteni.
Am nem tom hogy az OMNIA 7 (röhely) mivel jobb mint pl egy szifon 4.
Soknak van az a dumája, hogy 3GS után utálták meg az iphone-t... de ezen elgondolkoznék.... am nézd meg hogy mennyi különbség van a 3gs és a 4 között...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!