Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Van már iphone 4-re jailbreak?

Van már iphone 4-re jailbreak?

Figyelt kérdés
Ha van akkor írjátok már le lécci hogy hol töltsem le és hogy rakjam fel... Köszi!
2011. jan. 27. 22:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
34%

Hagyd a fenébe a kérdezőt, aki reggel hülye, az estére se lesz jobb.

A gyakorikérdések nem arról kapta a nevét, hogy ugyanazt megkérdezzék rajta minél gyakrabban ...

Olyan kérdéseket várunk, amitől a google is gondolkodóba esik.

Az Iphone break speciel: Nagyjából 11 600 000 találat (0,06 másodperc)

2011. jan. 28. 01:36
 12/18 anonim ***** válasza:

Elírtam: iphone 4 jailbreak a helyes, erre dob 11 millió találatot a google kereső.

Természetesen ez mind hasztalan olyasvalaki számára, aki nem tud olvasni.

2011. jan. 28. 01:39
 13/18 Matess válasza:

Jézusom! Ennyi rosszindulatú és kisstílû hozzászólást!!! Ne legyetek irigyek. Ha nem tetszik nektek a kérdés minek méltatjátok szóra. Én anno 22 voltam mikor a fizumból megvehettem végre a 3GS-t. Össze sem lehet hasonlítani a nokiákkal.

Szerintem szuper hogy tudtál venni iPhone 4-et. Ne törôdj a sok irigy emberrel aki kommentel nokiával a kezében úgy, hogy nem is volt neki még saját iPhone- ja. Ez Magyarország... 2011. Szánalmas.

Amúgy értem, hogy azért kérdeztél a jailbreak-rôl mert megbízható linket keresel, amit már más is kipróbált és nem ment szarrá tôle a mobilja.

2011. jan. 28. 06:20
 14/18 anonim ***** válasza:
Nem vagyunk irigyek te egyszerű :D. Mire irigykedjek? Az eszére? :D
2011. jan. 28. 10:19
 15/18 anonim ***** válasza:
OMNIA 7-em van, nem vagyok irigy, s leszarom magasról az összes IPhone Fan-t, mert én a 3GS után határoztam el, hogy többet reklámozott hulladékot nem veszek, főleg nem méregdrágán. Ja és bocs h telefont használatra veszünk és nem menőzni a 12 éves ribik előtt! :P:P:P
2011. jan. 28. 11:32
 16/18 A kérdező kommentje:
Télleg azok írjanak aki mar csinált 4-esre jb-t. Aki le akarja fosni/átadni az iPhone-t az csináljon egy külön témát ennek...
2011. jan. 28. 11:44
 17/18 A kérdező kommentje:
Fosni/szarni*
2011. jan. 28. 11:45
 18/18 anonim ***** válasza:

Ha erdekel valakit 15 vagyok s iphone4em van, am lehet tolem kerdezni, mert már rég meg van jailbreakelve, legeloszor nezd meg a beallitasok-altalanos-info-nál hogy hányas szoftver van a teló és akkor tok segiteni.

Am nem tom hogy az OMNIA 7 (röhely) mivel jobb mint pl egy szifon 4.

Soknak van az a dumája, hogy 3GS után utálták meg az iphone-t... de ezen elgondolkoznék.... am nézd meg hogy mennyi különbség van a 3gs és a 4 között...

2011. febr. 4. 09:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!