Van már iphone 4-re jailbreak?
Figyelt kérdés
Ha van akkor írjátok már le lécci hogy hol töltsem le és hogy rakjam fel... Köszi!2011. jan. 27. 22:30
1/18 bp1985 válasza:
Ha IPhone-d van, akkor a netet gondolom már tudod használni. Ha pedig apuci vette meg neked, akkor kérdezd meg apucit, hogyan kell. Írásodból leszűrve nem vagy több 12-nél. Használd a google-t.
3/18 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok és nem apuci vette meg az iphne-mat. annyira nem vagyok fogyatékos hogy ne tudjam használni, 3gs-emet is én csináltam meg.Nem azért írtam hogy fikázzanak hanem hogy választ kapjak a kérdésemre...
2011. jan. 27. 22:47
4/18 bp1985 válasza:
16 évesen rohadtul kell, bár tuti, hogy nem munkából veszel 220-ért egy hulladékot. Mielőtt fikáznál, jobb telefonom van, mint az ájfon, csak nincs annyira felkapva. Google.com jó barátod, mindent megtalálsz. De mivel nem tudod használni, egy 5110-es nokiát fel tudok neked ingyen ajánlani.
5/18 A kérdező kommentje:
Az tök mind 1 h miből van annyi pénzem...Nem azért írtam h vitatkozzak, ha nem érdekel a dolog akkor ne olvasd el.
2011. jan. 27. 22:56
6/18 anonim válasza:
Jó érzéssel tölt el, hogy ha a Gyakorikérdések.hu-n felteszel egy kérdést - noha az oldal arra szolgál, hogy választ kapj egy adott kérdésedre - életvezetési és keresőhasználati tanácsokkal látnak el, a kérdésedre pedig csak csekélyke esély van, hogy érdemi válasz érkezik.
7/18 A kérdező kommentje:
jah :D
2011. jan. 27. 23:03
8/18 anonim válasza:
Segítek, hogy ne maradj hülye: [link]
9/18 A kérdező kommentje:
Néztem én is csak kiváncsi voltam a tapasztalatokra/véleményekre.
2011. jan. 28. 00:22
10/18 bp1985 válasza:
A válasz írója 40%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:01
ne haragudj, de amikor naponta 26szor felteszik, hogyan kell facebookozni, iphone jailbrake hogyan, az s5230-as milyen, és felhívod a figyelmét a szabályok betartására, akkor ők vannak a legjobban felháborodva. Olvasni, értelmezni nem tudnak, de teleszemetelni a gyk-t azt igen. Ahhoz ért az összes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!