Most mi legyen? GYORSAN!
Figyelt kérdés
Kiskutyám elvette a telefonom amit ma kaptam és "beharapta" a képernyőt szóval most ott van egy nagy repedés, meg a hátlapját is kis gödrök tarkítják. Engem anyám megöl ha meglátja.
Mit csináljak vele?
2011. jan. 27. 21:38
1/10 BlueBull válasza:
Nem azért, de mégis mi a büdös sz@rt akarsz vele kezdeni? :D
2/10 anonim válasza:
Tényleg, mit akarsz csinálni?
Nem tudod visszacsinálni, a telefon most már sajnos mindig olyan marad.
Kíváncsiságból: milyen telefonról van szó?
3/10 anonim válasza:
Véletlenül is h került a korcsitúra szájába?? :D:D Én k.u.r.v.á.r.a nem a kutya szájánál tartom a telefonom!! :D:D Am gyorsan semmit nem tudsz csinálni, mert azt a képernyőt ki kell cserélni és a hátlapot is le kell váltani! Sajnos anyúd igyis-úgyis megtudja. Inkább azon gondolkozz, hogy h terelödjőn a gyanú egyre jobban a kutyusra!! :D:D Am mien készülékről van szó? Első nap, vigyázhattál volna jobban is!!?? :)
4/10 A kérdező kommentje:
Xperia x 10
És úgy került a szájába, hogy kimentem behoznivalamit, az ágyamon hagytam és egyből elvette.
2011. jan. 27. 21:48
5/10 anonim válasza:
HúúúH. Komoly bajban vagy! Nem lesz 100 Forint az X10 4 inches LCD képernyője. Ja és akkor a hátlapnak is annyi. Am müködőképes vagy a képernyő teljesen betörött?
6/10 A kérdező kommentje:
Működik, bár egy kicsit nyomni kell, hogy reagáljon...
2011. jan. 27. 21:54
7/10 anonim válasza:
Akkor nem feltétlenül kell megtudnia, ha van sporolt pénzed javittasd meg és hátha elsimul az ügy. Ja és a pénzt sporold vissza a kutyakaján. Ezután Pedigree helyett kapjon LIDL-ös krokit!! :D:D
9/10 anonim válasza:
10/10 anonim válasza:
ha van biztosításod azonnal kicserélik neked egy ujra:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!