megynyílt már az az oladl ahhonét progikat lehet letöltení?
2011. jan. 27. 17:49
1/8 anonim válasza:
Ennek még mindig idő kell,ahogy az androidnak is,én azért vettem inkább androidost,mert badára még nincs ninja fruit
2011. jan. 27. 17:55
2/8 anonim válasza:
Látoke fantáziát?? Fél év és lenyomja a Symbiant vagy a Windows Mobile 7-et a véleményem szerint. Csak jöjjenek rá alkalmazások, mert amúgy egy okos, használható és gyors oprendszer. Az Androiddal nem ellenfél, inkább unokatestvér!! :)
2011. jan. 27. 18:17
3/8 anonim válasza:
Ahogy hallom, a C#-ot használja, vagyis 'állítólag' nem annyira nehéz programot írni rá.
2011. jan. 27. 18:38
4/8 anonim válasza:
Milyen oldalra gondolsz? Nekem szeptember közepe óta van Samsung Wave-m, és a samsungapps-ről mindig is bírtam/tudtam hozzá letölteni programokat.
És szerintem majd nemsokára lesz több program rá..
2011. jan. 27. 20:48
5/8 anonim válasza:
Igen, sok fantáziát látok a bada-ban. Példáúl egy olyan készüléknél, mint a Wave, nem is gondolkodnék!! Am az oprendszer nagyon okos, könnyen használható és gördülékeny (gyors). Rengeteg alkalmazást igérnek, habár mai napig sok van. Mindenképp bejön nekem a bada egész világa.
2011. jan. 29. 14:30
6/8 anonim válasza:
És persze, a SamsungApps már rég elérhető a bada-s készülékekről és egyre több jópofa alkalmazás van már ott is. Csak dicsérni tudom, hogy a semmiből lett egy viszonylag szuper oprendszer vagy 1 év alatt...
2011. jan. 29. 14:32
7/8 anonim válasza:
látok:) a wave 73 ezerért elég korrekt.Benne Cortex A8 processzor ami ugyanaz mint ami a galaxy TAB ban,és az Iphone 3gs ben van.
2011. jan. 29. 20:06
8/8 anonim válasza:
Nem rossz, de az androidot egy ideig semmi sem fogja legyőzni.
Viszont egy szaros win mobile-t vagy symbian-t bármikor beelőzhetne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.