Miért van az az LG GD510 POP-ommal, hogy amikor amenüben rámegyek a galériára, vagy a zenékre akkor nem tud betölteni? Csak tölt-tölt kb. egy percig aztán semmi.
Figyelt kérdés
De ha a sajátmappa>memoriakárnya>zenék mappából inditom őket, akkor semmmi baj, meg a képekkel is így van.4GB-s mem. Kártya van benne, de régebben nem csinálta.2011. jan. 27. 16:17
1/4 anonim válasza:
Nekem is POP-om van, és valószínűleg is C típusú firmware van benne. Sajnos a szolgáltatói zár miatt nem engedi frissíteni a legutolsó firmware-re - pedig a gyártó utolsó infó szerint H-nál jár.... Több hasonló hibát javítana a szoftverfrissítés, de nem lehet csak a zár feloldása után. A másik szintén ehhez kötődő hiba, hogy ha törölsz a kártyáról, akkor nem törli, hanem - régi felfogás szerint - átnevezetten áthelyezi egy trash nevű mappába, és csak egy idő után törli. Itt is érdemes rendet rakni... egy rakás helyet lehet vele felszabadítani, és nem mellesleg nem fog fennakadni azzal hogy képtelen betölteni. A beállításokan is nézd végig, hogy mindened (képek, mms, zene, átalakítások) a kártyára mentse, és ne memóriára.
2/4 A kérdező kommentje:
NEm tudom, hogy ott a szolgáltatói zárnál a (t-mobile,telenor,voda-ra)gondoltál-e, de ha igen akkor nekem független, neten vettem.
2011. jan. 27. 20:27
3/4 anonim válasza:
Akkor nézd meg milyen firmware van benne, és frissíts.
4/4 A kérdező kommentje:
Átraktam mindent a telefonmemoriáról a kártyára és most jó.
2011. jan. 30. 20:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!