Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung PC Studio-ban miért...

Samsung PC Studio-ban miért nem tudom a telefonról betölteni az SMS-eket?

Figyelt kérdés
Mikor elindítom, kiírja, hogy töltés, de nem csinál semmit, aztán egyszer csak leválasztja a telefont. Ha újra csatlakoztatom, akkor sem jó. Mit tegyek? Fontos lenne, hogy az SMS-eket le tudjam szedni, mert holnap viszem szervízbe, és nem akarom, hogy 300 sms-em elvesszen...
2009. szept. 14. 22:54
 1/3 anonim ***** válasza:
Amikor a telefont csatlakoztatod a PC-hez, a telefon rákérdez hogy háttértár, médiatár, samsung PC studió. A telefonodon a samsung PC stúdió opciót válaszd akkor működik, ha véletlen nem kínálja fel a lehetőségeket a telefonon belül kell olyat keresned, hogy beállítások/telefon beállítások/USB beállítások és azon belül a samsung PC studiot válaszd. Remélem tudtam segíteni.
2009. szept. 14. 23:25
 2/3 A kérdező kommentje:
Mindig a PC Studiot választom, tudom is használni, zenéket feltölteni, képeket, stb., de az SMS-eknél egyszerűen nem működik...
2009. szept. 15. 22:17
 3/3 A kérdező kommentje:
Ja, és MMS-t le tudtam tölteni vele a gépre, csak az SMS-eknél áll meg a tudomány...
2009. szept. 15. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!