Szerin, tetek is túl nagy egy telefonnak 4"-os
kijelző,3,8"-os is még nagy?
1/11 A kérdező kommentje:
gondolkoztam,hogy veszek egy telód, aminek viszont 4"-os a képernyője amire sokan azt mondták,hogy milyen csúny ,h ilyen nagy, és hogy ez túl nahy egy telónak...
Szerintem egy érintőképernyősnél egyáltalán nem csúnya, de ha adsz linket még jobb lenne.
Én spec. szeretem ha nagy a képernyő, és nem mikroszkóppal kell pl. netezni rajta.
2011. jan. 27. 11:22
Nem tudom kik mondták, de h még életükben nem dolgoztak, néztek filmet és interneteztek 4Inches képernyőn az biztos!! Dehogy nagy, főleg ha okostelefonban gondolkodsz. Ha nem okostelefon, akkor kicsit tényleg nagy, de pl egy Galaxy S esetében attól csúcs az a telefon, hogy nagy és szép képernyője van. Hidd el nekem 3inchen nem olyan kényelmes internetezni, mint 4 inchen. Főleg mikor még PDF fájlokat olvasgatsz, vagy szerkeszted a PowerPointos bemutatóidat. Véleményem szerint a 4inch az éppen megfelelő. Kiválóan lehet használni, mert azért el lehet hüvelyk újjal érni mindent és élvezni is tudod a telefon funkcióit. A 4,3-4,5-ösöket már tényleg nagynak tartom, de a 4 az szerintem éppen ideális, ha a telefon nem egy GS290-es tudású. :)
2011. jan. 27. 11:24
Ha filmet akarsz rajta nézni, akkor nem nagy. De mivel én telefonálásra és smsezésre használom a telefonomat, meg is őrülnék, ha ilyen brutál nagy lenne. Szóval attól függ, mire kell.
2011. jan. 27. 11:30
'sokan azt mondták,hogy milyen csúny ,h ilyen nagy, és hogy ez túl nahy egy telónak...'
-persze, túl nagy, mert nem tudják megvenni az ilyen okos és kiváló készülékeket. Csúnya?? Néztek már azok az emberek ilyen képernyős telefont vagy parasztkodnak? Dehogy csúnya, sőt, okostelefont nem vennék 3.0-3.5 inches képernyővel. Nálam a 3.8 és a 4 inch alap, ha felsőkategoriás telefonról beszélünk. De pl a Galaxy 3 úgy, ahogy van jól van. Az X10-nek már nagyon nincs rendben a képernyője, sem a GT540-esnek. (kicsik, nehezen és nagy odafigyeléssel használhatók). De ha megmodanád milyen készülékről van szó, akkor pontosabbat tudnánk mondani. Pl a Galaxy S-be vagy az OMNIA 7-be kell 4 inch, de már a Desire HD-be túlzás a 4.3 (főleg, hogy fakó is). Nameg mások véleményét én általában leszarom, mert nem ők veszik és használják a telefonom. És bizony én kihasználnám a 4 inchet!!!
2011. jan. 27. 11:30
4,3-as a hd2-őm kijelzője. Előtte 3gs volt sajnos, annak csak 3,5 volt, de sokkal jobb a 4,3-as.
2011. jan. 27. 11:39
Szerintem meg pont, hogy zsír a nagy kijelző. Úgy 5"-ig belefér.
2011. jan. 27. 11:42
Kérdés: Ti telefonálni is szoktatok a telefonotokon?
2011. jan. 27. 11:52
Persze. Sokat beszélek a nagyszüleimmel apúm Galaxy S-én, de a telefon kialakitása miatt nagyon kényelmes és a kezedbe illeszkedő! Kiváloan lehet vele telefonálni, sőt kényelmesebb, mint az én C5-ömről!!!!!
2011. jan. 27. 11:54
én használtam galaxy s-t és hd2-őt is, mind a kettő jó volt nagyon
2011. jan. 27. 12:04
Kapcsolódó kérdések: