Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Help Iphone! (Kérdésed túl...

Help Iphone! (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú? )

Figyelt kérdés
Sziasztok , Az lenne a gondom hogy bevittem egy szervizbe az iphonomat és ott függetlenítették , elég új volt az ituns amiről ügyebár fellehet rá tölteni zenéket képeket stb, és én hülye elkezdtem frissíteni a softwert és most elvileg letiltotta a kártyám, nos a kérdésem márpedig az lenne hogy ilyenkor mit tehetek ?? (iPhone 2g)
2011. jan. 26. 21:28
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
elég új volt az ituns = ismeretlen volt nekem a program *
2011. jan. 26. 21:31
 2/11 anonim ***** válasza:

Anno én is elcsesztem ugyanezt, és itt kértem segítséget. Akkor ajánlkozott nekem egy srác, hogy a haverja megcsinálja. Őszintén szólva nem mertem megbízni benne, és végül akitől vettük az iphone-t azzal csináltattuk meg (persze ez is nem kis parámba került, mert őt is csak a vásárláskor ismertem meg). Itt a kérdésem linkje, esetleg próbálkozz a nekem ajánlkozó sráccal: http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte..

Vagy ha nem vagy totál antitálentum műszaki dolgok terén, akkor próbáld meg, hogy veszel egy AT&T sim kártyát. Azt beleteszed, azzal működik. És ekkor letöltöd a netről a feltörő programot a telefonra, az feltöri, majd magyarítod. Én nem mertem bevállalni, nehogy továbbrontsam a helyzetet, de elvileg nem bonyolult a dolog.

2011. jan. 26. 21:52
 3/11 anonim ***** válasza:
Ja és ne frissítgesd a szoftvert ezentúl, mert minden egyes alkalommal megszűnik ezáltal a feltörés (jailbreak)
2011. jan. 26. 21:54
 4/11 A kérdező kommentje:
ajj megőrülök hogy elcsesztem ... és v mi mód nincs rá , hogy esetleg házilag hogy lehetne megoldani ? amúgy az az AT&M kártya mennyibe kerül?
2011. jan. 26. 22:09
 5/11 A kérdező kommentje:
AT&T*
2011. jan. 26. 22:09
 6/11 bp1985 ***** válasza:

Akkor ajánlkozott nekem egy srác, hogy a haverja megcsinálja. Őszintén szólva nem mertem megbízni benne, és végül akitől vettük az iphone-t azzal csináltattuk meg

Jelentkezem, itt vagyok még mindig:) De látom, hogy sikerült aztán megoldanod a dolgot.

2011. jan. 26. 22:27
 7/11 A kérdező kommentje:
na meg hol lehet egyáltalán beszerezni azt a kártyát ?
2011. jan. 26. 22:29
 8/11 anonim ***** válasza:

Ez kicsit ciki :) Bocs, ne szívd mellre, senkiben sem bízok :)

Amúgy itt vehetsz kártyát: [link]

De vaterán is árulnak általában.

2011. jan. 26. 22:30
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszi, egyébként ha veszek egy ilyen kártyát és restorolom utána belerakom majd az AT&T kártyát és megy utána beletudom rakni azt a kártyát is amit most letiltott ?
2011. jan. 26. 22:36
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem. Olvasd el figyelmesebben az első válaszomat. Belerakod az AT&T. Így rátöltheted a sim feltörő programot, majd ha feltörte a sim-t, akkor rakhatod be a saját kártyádat!
2011. jan. 26. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!