Help Iphone! (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú? )
Anno én is elcsesztem ugyanezt, és itt kértem segítséget. Akkor ajánlkozott nekem egy srác, hogy a haverja megcsinálja. Őszintén szólva nem mertem megbízni benne, és végül akitől vettük az iphone-t azzal csináltattuk meg (persze ez is nem kis parámba került, mert őt is csak a vásárláskor ismertem meg). Itt a kérdésem linkje, esetleg próbálkozz a nekem ajánlkozó sráccal: http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte..
Vagy ha nem vagy totál antitálentum műszaki dolgok terén, akkor próbáld meg, hogy veszel egy AT&T sim kártyát. Azt beleteszed, azzal működik. És ekkor letöltöd a netről a feltörő programot a telefonra, az feltöri, majd magyarítod. Én nem mertem bevállalni, nehogy továbbrontsam a helyzetet, de elvileg nem bonyolult a dolog.
Akkor ajánlkozott nekem egy srác, hogy a haverja megcsinálja. Őszintén szólva nem mertem megbízni benne, és végül akitől vettük az iphone-t azzal csináltattuk meg
Jelentkezem, itt vagyok még mindig:) De látom, hogy sikerült aztán megoldanod a dolgot.
Ez kicsit ciki :) Bocs, ne szívd mellre, senkiben sem bízok :)
Amúgy itt vehetsz kártyát: [link]
De vaterán is árulnak általában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!