IPhone error! Help (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú? )
Figyelt kérdés
Sziasztok,
Az lenne a kérdésem , hogy mitől lehet az az iphonommal hogy amikor rádugom a töltőre bejön az apple bannerja ott marad ey 15 másodpercig kb, utána meg elsötétűl a kép , és ha gépre dugom ugyan ez van vele ,plussz a gépnél mégcsak nem is érzékeli hogy usb-t dugtam bele..:S
2011. jan. 18. 21:40
1/10 anonim válasza:
A telefon, miután bedobja ezt a képernyőt elindul vagy csak idáig jut el, majd kikapcsol?
2/10 anonim válasza:
Nem dugtad előtte máshova a töltőjét? Más gépbe? Mert nekem ezt akkor csinálta, mikor egyszer a sulis gépen akartam tölteni, csak nem tudtam, hogy az a kimenete nem jó a gépnek. Amúgy szórakoztam vele kicsit, aztán hagytam, másnap újra megpróbáltam a gépemről, és akkor már tökéletesen ment.
3/10 A kérdező kommentje:
csak a bannerig jut el majd kikapcsol , és ha megint beakarnám kapcsolni hogy legalább megint idáig jusson el nem kapcsol be, csak ha leszedem egy kis ideig a töltőről majd újra rádugom és megint csak a bannerig hozza be majd kikapcsol.
2011. jan. 18. 22:13
4/10 anonim válasza:
Akkor ez egy akkumulátor hiba. Szervizbe menj vele.
5/10 A kérdező kommentje:
bakker:S és kb mennyibe kerülhet megjavíthatni ?
2011. jan. 18. 22:32
6/10 A kérdező kommentje:
megjavítani *
2011. jan. 18. 22:41
8/10 A kérdező kommentje:
köszi szépen a segítséget
2011. jan. 19. 02:32
9/10 anonim válasza:
Csörögj rá a cimborámra, neki mobiltelefon szakszervize van és nagyon jó áron dolgozik : 70/320-47-59
10/10 A kérdező kommentje:
köszi utolsó , megcsinálták rendkívül gyorsan és olcsón és még kaptam hozzá plusz járulékot! az tuti hogy máskor is hozzájuk fordulok.
2011. jan. 29. 18:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!