Hol van olyan szolgaltato ahol a vilagon barhonnan tudok telefonalni elfogadhato aron?
Figyelt kérdés
Vilagkoruli utra megyek 1 evre sok orszagba es nem szeretnek simeket cserelgetni csak a magyar kartyam hasznalni mindenutt...2011. jan. 26. 21:13
1/7 anonim válasza:
itt minden infót megtalálsz
2/7 anonim válasza:
De tudom sajnálni a problémáidat....
3/7 anonim válasza:
Ha világkörüli útra mész, akkor a pénz nem számithat. Szerintem vegyél egy vodafone-os vagy T-s kezdőkártyát, vagy köss 1 éves hűségidőt, úgy h Roaming-oltatod a kártyát. Akkor mindenütt tudsz beszélni, ahol van legalább 1 szolgáltató, mert azonnal átáll arra a hálozatra a SIM kártya. Igaz magas lesz a percdij, de ezzel a megoldással mindenütt tudsz beszélni + kell valaki aki itthon rendezi a számlád, vagy kártyán utalsz.
4/7 anonim válasza:
Második válaszoló: Sajnáljuk, ha neked ilyen sok pénzed van, hogy nem számít a külföldi telefonálgatás egy éven keresztül. Kíváncsi vagyok, te mit fogsz lépni, ha a kérdező helyébe jutsz. Már ha viszed majd ennyire. Szerintem ez egy tök normális kérdés, ha nem tudsz értelmes választ adni, nem kell csak azért válaszolni, hogy kötözködj.
5/7 anonim válasza:
Te most kinek oltottál be? Mert én a 3.dik vagyok, de mintha felleltem volna a válaszomat nálad. A 2. nem én vagyok. Am arra irtam, hogy a pénz nem számit, hogyha egy évig külföldről akar telefonálgatni, akkor valamilyen anyagi háttere biztos van. Am tök normális választ irtam, mert a Roaming-al ez a probléma egyszerüen és költséghatékonyan orvosolható. Egyáltalán érted, hogy h müködik kedves utolsó, vagy csak jöttél nyálat verni?? :)
7/7 anonim válasza:
Arra gondoltam a probléma sajnálásában, hogy ha már valaki egy évig tud utazgatni a nagyvilágban, azt nehogy már a mobil költség meg az a pár perc amíg kicseréli a SIM kártyát vágja agyon. Más meg gürizhet éjt nappallá téve, akár értelmiségiként is, és a közvetlen szülővárosából se tud kijutni.
Második voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!