A legOLCSÓbb Érintőképernyós Nokia az 5228. Függetlenül, 2 év garanciával 30 ezer Ft.
2011. jan. 26. 18:36
3/10 anonim válasza:
a nokia nem gyárt jó érintőkijelzős telefonokat...nem hogy olcsót,de még drágát sem...:S
2011. jan. 26. 20:30
4/10 anonim válasza:
A válasz írója 55%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:30
Tökéletesen megfogalmazta a Nokia mai állását. Tényleg nem jók, főleg az oprendszerük, képernyőjük és gyakran a wi-fi-jük. Nem vennék Nokiát, SEMIKÉPP!!
2011. jan. 26. 20:51
5/10 anonim válasza:
A válasz írója 55%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:30
Ezzel egyetértek. Főleg az is gáz, hogy Symbiant használnak de mondjuk a rezisztív képernyő is szánalom.
2011. jan. 26. 21:21
6/10 anonim válasza:
se mai nokia,se symbian...bizonybizony...
szerintem minőségileg is hagy némi kívánnivalót maga után,és a wifi,meg az efféle ínyencségek sem mindig működőképesek...:S
és látjátok,ti egyetértetek velem,és mégis 60% alatt vagyok...pedig mindig a témához kapcsolódoan,értelmes,kultúrált válaszokat adok(:
2011. jan. 27. 19:27
7/10 A kérdező kommentje:
anyum azt mondta hogy nokiát válasszak mert csak azt hajlandóak venni nekem:)
2011. jan. 28. 19:07
8/10 anonim válasza:
samsung galaxy 3. Imádom, sokáig bírja az aksi is, ráadásul vagy 100x leejtettem már, de meg se kottyant neki (most ezt lekopogtam:D)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!