Háttérképeket keresek Samsung S5230-as típusú telefonomra. Keresnétek még nekem?
Már pár napja járom a honlapokat,találtam is jó párat,de még mindig keresek,és hátha vannak hasonló telefonnal rendelkezők. Nagyon szép tájképeket találtam,azok vannak bőven,de küldhettek még,ha találtok szépeket. Mostanában "rákaptam" a mozgó háttérképekre,csak sajnos ha ráteszem a telefonomra,akkor nem foglalja el teljesen,csak a háttér egy részét. (alul,vagy felül mindig marad ki egy-egy fehér csík). Amik nagyon tetszenek még,azok a nyalakodós kiskutyák,amik kijelzővédőként funkcionálnak,de háttérképként is jók. Tulajdonképpen minden jöhet,minden mennyiségben,és ha valaki szeretne,akkor én is küldhetek az eddig meglévőkből.
Köszi,előre is!!
google-val 1 perc sem volt...
Igen,de az S5230-nak speciális,3-as háttere van,így olyan háttérképeket keresnék,amelyek 3 képből állnak.
És mint láttad,írtam,hogy nekem is van már egy pár,amit énis a "google-s" módszerrel kerestem meg.
De azért köszi.
Kedves kérdező!
Minél bonyolultabb képernyőt teszel a telódra, annak arányában fognak egyes funkciók rosszul, vagy egyáltalán nem működni.
Mi lenne ha csinálnál magadnak? Mondjuk elolvasod a témában feltett kérdéseket, megtalálod a válaszunkat amit már nemegyszer leírtunk hogyan kell és alkalmazod az olvasottakat.
Ilyesmit keress: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!