Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy S-re honnan...

Samsung Galaxy S-re honnan tudok ingyenesen játékokat, háttérképeket, alkalmazásokat letölteni?

Figyelt kérdés
Valamint olvastam fórumon, hogy valamilyen Marketből lehet ingyenesen töltögetni ilyen dolgokat. Ezt hogy és hol érhetem el? A választ köszi :)
2010. szept. 5. 16:42
 1/8 anonim ***** válasza:
market
2010. szept. 5. 17:07
 2/8 anonim ***** válasza:
mi a francnak kell neked ilyen telefon ha nem tudod használni?
2010. szept. 5. 17:15
 3/8 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Ez egy igen egyszerű kérdés volt, segítséget kértem, mivel ha jól tudom, ez az oldal azért van... (első válaszoló, köszönöm!)

És hogy mi a "francnak" kell nekem ilyen telefon? Mert megtehetem, hogy ilyenem legyen. Na erre varrj gombot!

2010. szept. 5. 18:10
 4/8 anonim ***** válasza:
Ott van a telefon menüjében a Market ikon. :D
2010. szept. 5. 20:47
 5/8 anonim ***** válasza:
18%

Te egy undorító elkényeztetett köcsög lehetsz, akinek édesapja és édesanyja mindent megvesz...

Nem tudom hány éves vagy, de a legtöbb dolog magától értetődő...

-Ezek szerint ritka ostoba vagy:

"olvastam fórumon, hogy valamilyen Marketből lehet ingyenesen töltögetni"

Biztos fel sem tűnt neked a menüben a Market ikon.

-Rengeteget olvashatsz, mivel szinte minden mobilos cikkben ami az androidról szól (mivel a telefonodon az van) megemlítik a Marketet.

-Biztos kihasználod a telefon adottságát. Gondolom megvetted a telefont és nézted a gyönyörű kijelzőt. Úgysem próbáltad ki, mik lehetnek azok az aranyos színes "rajzok" a kijelzőn...

-Továbbá nagyon tájékozott lehetsz, mivel a telefon használati útmutatójában is benne van a kérdésedre a válasz.

Ez az oldal nem azért van, hogy ostoba tinédzserek olyan hülye kérdésekkel fárasszák a hozzáértőket, amelyekre a választ pillanatok alatt megtalálhatják.

Egyébként meg én is megtehetném, hogy BMW-t vegyek magamnak, de mégsem teszem, mert nem tudok vezetni... Amúgy meg érdekességként mondom, hogy egy iPhone4-el sokkal jobban menőzhetnél a haverjaid előtt, ha már úgyis van rá keret...

2010. szept. 5. 21:10
 6/8 anonim ***** válasza:
Na igen,azzal jobban lehet menőzni,viszont aki ért hozzá az maximum elmosolyodik rajta...
2010. szept. 8. 16:16
 7/8 anonim ***** válasza:
neked nem való ilyen telefon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2010. szept. 10. 20:56
 8/8 anonim válasza:

[link]

innen le tudsz tölteni csengöhangokat, háttérképeket, játékokat......

JOBB oldalt fenn válaszd ki a telefonod tpusát és máris kereshetsz.

És keves elözöek, ne gondoljátok h a GAlaxy S-t olyan könnyü kiismerni, SÖT. Ezt csak az tudja persze, akinek ilyen okostelefonja van.

ÉS ha már kérdezett, akkor értelmes válaszokat illene neki irni; legalábbis értelmes emberek HÜLYE válaszokat nem irnak......

EZ AZ ÉN VÉLEMÉNYEM

2010. okt. 23. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!