Samsung Galaxy S-re honnan tudok ingyenesen játékokat, háttérképeket, alkalmazásokat letölteni?
Kedves utolsó!
Ez egy igen egyszerű kérdés volt, segítséget kértem, mivel ha jól tudom, ez az oldal azért van... (első válaszoló, köszönöm!)
És hogy mi a "francnak" kell nekem ilyen telefon? Mert megtehetem, hogy ilyenem legyen. Na erre varrj gombot!
Te egy undorító elkényeztetett köcsög lehetsz, akinek édesapja és édesanyja mindent megvesz...
Nem tudom hány éves vagy, de a legtöbb dolog magától értetődő...
-Ezek szerint ritka ostoba vagy:
"olvastam fórumon, hogy valamilyen Marketből lehet ingyenesen töltögetni"
Biztos fel sem tűnt neked a menüben a Market ikon.
-Rengeteget olvashatsz, mivel szinte minden mobilos cikkben ami az androidról szól (mivel a telefonodon az van) megemlítik a Marketet.
-Biztos kihasználod a telefon adottságát. Gondolom megvetted a telefont és nézted a gyönyörű kijelzőt. Úgysem próbáltad ki, mik lehetnek azok az aranyos színes "rajzok" a kijelzőn...
-Továbbá nagyon tájékozott lehetsz, mivel a telefon használati útmutatójában is benne van a kérdésedre a válasz.
Ez az oldal nem azért van, hogy ostoba tinédzserek olyan hülye kérdésekkel fárasszák a hozzáértőket, amelyekre a választ pillanatok alatt megtalálhatják.
Egyébként meg én is megtehetném, hogy BMW-t vegyek magamnak, de mégsem teszem, mert nem tudok vezetni... Amúgy meg érdekességként mondom, hogy egy iPhone4-el sokkal jobban menőzhetnél a haverjaid előtt, ha már úgyis van rá keret...
innen le tudsz tölteni csengöhangokat, háttérképeket, játékokat......
JOBB oldalt fenn válaszd ki a telefonod tpusát és máris kereshetsz.
És keves elözöek, ne gondoljátok h a GAlaxy S-t olyan könnyü kiismerni, SÖT. Ezt csak az tudja persze, akinek ilyen okostelefonja van.
ÉS ha már kérdezett, akkor értelmes válaszokat illene neki irni; legalábbis értelmes emberek HÜLYE válaszokat nem irnak......
EZ AZ ÉN VÉLEMÉNYEM
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!