Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ez tényleg így van? FONTOS

Ez tényleg így van? FONTOS

Figyelt kérdés
Barátomék ismerőse megy amerikába és azt mondta hoz nekik iPhone-t 200$-ért ez igaz lehet hogy ott kinn ennyiért megkapja kártyafüggetlenül a 16GB-osat???
2011. jan. 25. 15:57
1 2
 1/11 bp1985 ***** válasza:
200 dollárért kap egy at&t-s IPhone-t. Amit idővel letiltanak.
2011. jan. 25. 16:20
 2/11 bp1985 ***** válasza:

[link]

Itt a link is.

2011. jan. 25. 16:26
 3/11 A kérdező kommentje:
Mért tiltják le?
2011. jan. 25. 16:29
 4/11 anonim ***** válasza:
Mert szolgáltatófüggő.Meg veszik részletre,de nem fizeti senki.A telót itt eladják(olcsón),egyszer csak azt veszi észre a tulaj h.se kép-se hang.
2011. jan. 25. 17:23
 5/11 A kérdező kommentje:
Én kártyafuggetlen re gondoltam és úgy hogy részlet nélkül.Mert nem tudom elképzelini hogy itthon 200 000 ezer ott meg csak 40 000. Akkor ha jól értem akkor csak részletre lehet venni 200$ ért amerikába ??
2011. jan. 25. 17:32
 6/11 anonim ***** válasza:

Az igaz hogy letiltják, de csak amerikában.

Ha hazahozod és függetlenné teszed akkor vígan használhatod!

2011. jan. 25. 17:32
 7/11 anonim ***** válasza:

Itthon is így van nem??

Szolgáltatónál is elhozhatod a 150.000Ft-os telót 9.900Ft-ért+2 év hűségnyilatkozat

2011. jan. 25. 18:24
 8/11 anonim ***** válasza:

17.30

Azért ne keverjük a szolgáltatói függetlenítést az IMEI szám alapú letiltással.ill.annak az átírásával.

Persze ez is megoldható,csak gondolom nem 1 kategória.

2011. jan. 25. 18:29
 9/11 A kérdező kommentje:
De barátom azt állítja hogy 200$ ért megkapja hüség meg minden nélkül feltöltő kártyával.És azt mondta fenn van az oldalon is de én nem találtam.Ti látjáok az Apple oldalán? Hogy így megkapja???
2011. jan. 25. 20:18
 10/11 anonim ***** válasza:

Apple iPhone 4 - 16 GB

This changes everything. Again. Introducing iPhone 4 - the biggest thing to happen since iPhone. iPhone 4 offers FaceTime, HD video recording, Retina display, Multitasking and much more.

PACKAGE DETAILS:

* Apple iPhone 4 - 16 GB - Black

* Data Plan for iPhone - starting at $15 per month

* Choice of messaging service - starting at $5 per month

Apple iPhone 4 - 16 GB

Package Price $199.00

*Total Due at Time of Shipping $199.00

2-yr contract and new activation required. Price does not include monthly charges for plan(s) and feature(s).

Learn about early termination fees

View complete package details

iPhone is available online with new activation and two-year contract.

Fordíttasd le valakivel.

Ha a haverod ennek ellenére $200-ért elhozza, akkor csak örülhetsz.

De ne örülj. Nem jön ki annyiból, még azzal lesz agy kis költséged.

Nekem is AT&T előfizetéses van, csak kanadai.

Itt három évvel adják $150-ért plusz havonta $50. Amúgy meg $649.

Számolj ...

2011. jan. 26. 01:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.