Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Van egy új samsung s5230-as...

Van egy új samsung s5230-as telefonom Egy fél hónapja egyre csak romlik. Mi lehet a baja?

Figyelt kérdés

a telefon 1 honapja van meg és mára már annyira rossz hogy feltöltöm reggel kijelzi, hogy teljesen feltoltött és 8 órakor már le van merülve

(6:50-kor szoktam kelni)

Mi lehet a baja?

2011. jan. 24. 21:09
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
de ha gyári hibás a teló akkor adnak másikat ingyen vagy fizetni kell érte hogy kapjak egy másikat?
2011. jan. 24. 21:40
 12/14 anonim ***** válasza:

oh köszi, akkor megnyugodtam a Galaxy S-el kapcsolatban:)

bocsi kérdező, hát akkor én is azt mondom, hogy nézesd meg szakemberrel, és ő majd mond rá valamit:)

2011. jan. 24. 21:43
 13/14 bp1985 ***** válasza:
Ha gyári hibás, akkor cserélik. A garancia arra van, hogy ingyen megjavítják.
2011. jan. 24. 21:44
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Ezt az adott helyen döntik el! Én személy szerint mindent megteszek azért, aki megvigyázta a telefonját és úgy romlott el valami. De ha behoznak egy leejtett, oldalt megrepett, agyon nyúzott aksis telefont, hogy gyorsan merül, akkor pisolygok és kérem az új akku árát! Irtam már, vidd vissza a telefont, oda, ahol garanciába vállalják a szervizelését és közöld velük ez irányú problémád! Nem vagyok benne biztos, hogy kifejezetten az akkuval van baj, de igy látatlanban nem tudok semmit mondani. Ezt majd megmondják neked. Lehet érintkezési hiba is, gyakran láttam olyan S5230-as telefont, amelyben kotyogott az akku és egy adott pozicióban teljesen elszállt! Ezt egy kicsi fémszál berakásával lehet orvosolni. De zet majd a szervizben!!! :)
2011. jan. 24. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!