Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Van egy új samsung s5230-as...

Van egy új samsung s5230-as telefonom Egy fél hónapja egyre csak romlik. Mi lehet a baja?

Figyelt kérdés

a telefon 1 honapja van meg és mára már annyira rossz hogy feltöltöm reggel kijelzi, hogy teljesen feltoltött és 8 órakor már le van merülve

(6:50-kor szoktam kelni)

Mi lehet a baja?

2011. jan. 24. 21:09
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Ezt a kérsét kár volt kitenni!! Mégis mit vársz?? Lefogják szólni a telefont, közlik veled h szar és azért ilyen. Vagy te ezt komolyan kérded, mert nekem elég ANTI S5230 gyanús vagy! :D Sztem azért tetted ki, hogy lássák a népek, hogy tényleg mennyi probléma van a telefonnal, ha meg nem, akkor majd számits egy csomó oltásra!
2011. jan. 24. 21:14
 2/14 A kérdező kommentje:
ez lehet gyári hiba?
2011. jan. 24. 21:15
 3/14 anonim ***** válasza:
54%

hát igen tele vannak a szervizek ezekkel a készülékekkel, borzalmas rosszak, még a telefontársaságok is beszüntették a forgalmazását, én a helyedben eladnám a francba.:S

22L

2011. jan. 24. 21:18
 4/14 anonim ***** válasza:

'tele vannak a szervizek ezekkel a készülékekkel'

- Én éppen szervizben dolgozom, de messze nincs annyi készülék elromolva ebből a tipusból, mint példáúl az LG GS290-ből vagy az LG GT540-ből. Azért az árért nem olyan rossz, mint amennyire itt felnyomták egymás agyvizét! Vidd be a telefont szervizbe és kérj új akkumlátort, mert hogyha bebizonyosodik, hogy sérülés mentesen merül, talán garanciálisan megoldható!

2011. jan. 24. 21:22
 5/14 anonim ***** válasza:
54%
hát pedig nekem épp egy szervizes ismerősöm mondta, hogy már a töke kivan, hogy állandóan ezekkel a telefonokkal kell szenvednie. attól, hogy nálad nem sok ilyen teló van, máshol még lehet:)
2011. jan. 24. 21:24
 6/14 A kérdező kommentje:

köszi

megnéztük másik telóval is de azzal jó volt

sztem ez nem aksi hiba

még a zenelejátszó sincs rajta bekapcsolva

2011. jan. 24. 21:25
 7/14 anonim ***** válasza:
De az is megeshet h nem csak a barátodból áll a világ! Tudod van élet a vidéken túl is. :D:P Na meg a töke ne legyen ki, mert mi ebből élünk! :)
2011. jan. 24. 21:26
 8/14 anonim ***** válasza:

ja igazad van ne is vitázzunk ezen:D

mondjuk tényleg elég rosszak az lg-k is:S:S

megkérdezhetem, hogy Galaxy S-ek milyen gyakran vannak szervizen?

2011. jan. 24. 21:30
 9/14 anonim ***** válasza:
Persze. Normális emberek vagyunk, remélem. Csak szorakoztam kicsit. Figylej, egyetlen telefon sem tökéletes. Igy a Galaxy S sem, az IPhone4 és a többi htc-Nokia brand sem!! De, tagadhatatlan, hogy kiváló készülék. Ritkán akad 1-2 Galaxy S is, de ezek legtöbbször azért kerülnek hozzánk, mert le voltak ejtve és a képernyő vagy belső felszereltségben hiba keletkezett. Manapság minden ilyen okostelefon nagyon érzékeny! De ha megvigyázod, a Galaxy S nagyon is korrekt telefon, tényleg nincs dolgom gyári hibással, ha meg probléma van is, azért mert az illető nem érti az Androidot és valamit elállitott! Csak ajánlani tudom. :)
2011. jan. 24. 21:35
 10/14 A kérdező kommentje:
eltértünk a témától emberek
2011. jan. 24. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!