Mi a saját véleményetek a Samsung i9000 Galaxy S-ről? (Légyszíves olyan írjon akinek van ilyen mobilja, mert nem az internetes oldalak, hanem a saját vélemény érdekel! )
Szia!
Én nemrég vettem egyet fehérben és kívül-belül egyaránt nagyon tetszik. Az akku -mint minden érintős telefoné- nem bírja nagyon sokáig, de három napot simán kibír, még többet is, ha teszel érte valamit(pl.nem maxos a fényerő, stb). A képminőség nagyon jó és engem nem zavar, hogy nincsen vaku, sötétben a mobilok vakuja úgysem ér semmit, de ezt neked kell eldöntened, mert van akit zavar a hiánya (pl. ha zseblámpának szeretné használni). Hívásnapló lehet hogy van rajta, én még nem találtam, csak olyat, ami egyes emberek hívásait és azoknak időtartamait jelzik,összeadnom nekem kell, de nekem sincsen meg régen a telefon, szóval lehet, hogy találok még rajta. Tényleg 7 oldalra lehet widgeteket rakni, és lehet mindegyikre akár egyet-egyet is, vagy hagyhatod őket üresen is, emellett az oldalak sorszámát is meg tudod változtatni. Összességében a mobilnak szerintem csak pozitívumai vannak, hihetetlenül gyors és nagyon sokat tud, én örülök, hogy ezt választottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!