Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a telefonról? (lent)

Figyelt kérdés

[link]

A fehéret nézd!

2011. jan. 23. 13:46
 1/8 anonim válasza:
Szerintem jó telefon, viszont bő pénztárcájúaknak való...nemtom te milyen vagy, de ha megveszed nemhiszem hogy megbánod.Nokia az elég jó minőség!Anyának és tesómnak is Nokiája van!
2011. jan. 23. 14:54
 2/8 anonim ***** válasza:
Nokiaval csak fényképezni lehet és érintője épphogy jobb az LG-nél.
2011. jan. 23. 15:12
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat!
2011. jan. 24. 06:55
 4/8 anonim ***** válasza:

ezt honnan vetted, hogy épphogy jó a nokiák kijelzője?? :P

épp hétvégén próbáltam ki egy N8-at és szuper jó az érzékenysége, rögtön reagál arra, amit szeretnék, és NEM kell ráfeküdnöm a kijelzőre, mint az Lg-nél, hogy hajlandó legyen valamit csinálni.

2011. jan. 25. 15:39
 5/8 anonim ***** válasza:

-jó

+jobb

2011. jan. 25. 15:41
 6/8 anonim válasza:
de nem jó hogyha ennyire érzékeny mert ha nem akarsz valamit megnézni és véletlenül megnyomod akkor is belép
2011. jan. 25. 17:56
 7/8 anonim ***** válasza:

iphonenál is baj ez, ha rákattintassz, nem tudsz semmit se csinálni, hogy ne lépjen be. (ezt utálom ipodban is)

LG-t ne szidjátok pls, jó kis telefon az, és nem is 100000-es mint az N8. Szóval nekem mondhatod, hogy a Samsung Omnia 7 jobb mint az LG POP, de engem nem érdekel, mert nem 1 súlycsoport.

Amúgy visszatérve a kérdésre, nem rossz teló, de a Symbian rendszer nem tudom, hogy mennyire fog zavarni. Nézz utána neten.

2011. jan. 25. 20:43
 8/8 anonim ***** válasza:
én nem szidom az lg-t de az is tény, hogy tele van velük a szerviz, nem hiába olcsók viszonylag..
2011. jan. 25. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!