Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek melyik a jó?...

Szerintetek melyik a jó? Samsung GT-S5620 Monte, Lg Optimus GT540, vagy a Sony Ericsson X8?

Figyelt kérdés
2011. jan. 22. 01:48
 1/5 anonim ***** válasza:

Az lg alapból kilőve...

x8: jó kis telefon nekem is ilyen van :) én szeretem :) ha rootolod akkor határ a csillagos ég.

monte: nincs ilyenem haverom vett de rosszat nem hallottam még róla

2011. jan. 22. 06:02
 2/5 anonim ***** válasza:
A sony és az LG androidos a monte nem. Így mindenképp vagy sony vagy LG mivel az LG-t alapból utálom mint telefonmárka, így kizárásossan sztem Sony.
2011. jan. 22. 07:42
 3/5 anonim ***** válasza:

Monte nem Androidos úgyhogy szerintem felejtsd is el.

Ráadásul virtuális Qwerty sincs benne.

2011. jan. 22. 07:43
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem Samsung Montem van,és nekem bas.zott mindegy,hogy androidos-e vagy sem :D.Szerintem attól függ,hogy neked mire kéne.Én maximálisan elégedett vagyok vele.

Gondold át,hogy mit vársz el egy telótó,és aszerint válassz.

Vagy írd ide le,és mondunk véleményt,hogy az elvárásoknak melyik telefon felel meg. :)

2011. jan. 22. 12:56
 5/5 anonim ***** válasza:

én csak az x8ról tudok nyilatkozni.kezembe véve pont elfér se túl nagy se túl kicsi.elég világoskék a háttér és a widgetek szal igy kissé nehéz messziröl látni viszont nagyon gyors mondjuk a net már kevésbé.ja és tudsz rajta hátlapot is cserélni.ja és nagy előnye hogy androidos.nekem a külseje is jobban tetszik mint az lgnek vagy a samsungnak bár ez is elég müanyagos.

a samsungrol és az elgröl itt vannak a tesztek:

[link]

[link]

2011. jan. 22. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!