Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Blackberry vs Iphone. Ti...

Blackberry vs Iphone. Ti melyiket választanátok és miért?

Figyelt kérdés
2011. jan. 21. 10:27
 1/9 anonim ***** válasza:
Mire akarod használni?
2011. jan. 21. 10:42
 2/9 anonim ***** válasza:
Uhhh...én most jelenleg talán a Blackberry-t:D
2011. jan. 21. 10:42
 3/9 anonim ***** válasza:

Ugyanezen döntés előtt álltam 2 hónapja, és az iPhone mellett döntöttem. Az ok egyszerű volt: a Blackberry szolgáltatásainak kihasználáshoz speciális előfizetés szükséges (a szolgáltatók is úgy hívják hogy pl Blackberry XL stb.), ami plusz pénzkiadás havi szinten. Ha ez nem számít (mármint a pénz), akkor szempont lehet még a támogatás. Az iPhone-hoz az iTunes-on keresztül szinte napi frissítésekhez, új szoftverekhez jutsz, ami Blackberrynél nem adott.

Ha a telefon pusztán üzleti célokra kell, és a költségeit cég viszi, akkor jó és praktikus egy (új!!!) Blackberry, amúgy én továbbra is az iPhone-ra szavazok.

Továbbá, érdemes lenne megnézned a Google Android-dal telepített telókat is, támogatásilag még jobbak, mint az iPhone.

2011. jan. 21. 10:44
 4/9 anonim ***** válasza:

Tényleg attól függ mire kell. Szerintem multimédiás dolgokban az iPhone verhetetlen. HD filmek felvétele, lejátszása, milliónyi minőségi játék, legalább 20-30 órás akksi üzemidő zenehallgatással, 8-10 óra filmnézéssel, plusz minden szempontból nagyon kényelmes.

Üdv, egy iPhone 4 user

2011. jan. 21. 11:05
 5/9 anonim ***** válasza:
Iphone :) pl videót akarsz nézni ara tökéletes :)
2011. jan. 21. 13:08
 6/9 bp1985 ***** válasza:
Az Iphone-hoz is külön tarifacsomag van, ezzel mellélőttél. Inkább htc.
2011. jan. 21. 13:48
 7/9 anonim ***** válasza:

Egyiket sem vennék, és ha ingyen odaadnák bármelyiket, elfogadnám, hogy még aznap eladjam, de ha tényleg csak ez a kettő közül kéne választanom, akkor iphone.

Azért, mert a BB inkább üzleti embereknek való.

2011. jan. 21. 19:48
 8/9 anonim ***** válasza:
ajfon
2011. jan. 23. 20:43
 9/9 anonim válasza:
Egyértelműen BB. Nekem is az van és imádom! Tulajdonképpen akármire lehet használni, arról nem is beszélve, hogy nagyon egyszerű kezelni. Nekem külsőre is sokkal jobban bejön, mint az iphone, ráadásul lassan minden második embernek az van...
2011. febr. 1. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!